Tek.no

Nyhet

Nokia med Concept Store i Oslo

Marius Røstad
17 Okt 2007 10:34

Nokia har lenge hatt en egen butikk på Byporten i Oslo. I morgen, torsdag 18. oktober, reåpner imidlertid butikken med et helt nytt konsept. Dette blir i så måte den første Nokia Concept Store av sitt slag i Skandinavia.

Les også:
- Ny mobilbutikk på nett
- VG vil bli store på mobilsalg
- Nettbutikk eller fagforhandler?

Realistisk opplevelse
Nokia håper konseptet skal gi kundene en ny og mer dynamisk måte å oppleve selskapet på. De vil også tilby større og bedre tilbud rundt prøving og testing av Nokias produkter.
- Nokia Concept Store leder an i å tilby en ny måte å oppleve mobiltelefoner og teknologi. Vi synes det er viktig at våre kunder får en realistisk opplevelse av hvordan våre produkter virkelig fungerer. I Nokia-butikken vil de derfor få teste et bredere utvalg av våre modeller og tjenester, og det i omgivelser spesielt utformet for multimedia-opplevelser, forklarer Nilla Peterson, retail operations manager i Nokia.

Betydelig oppgradering
Butikken vil få en betydelig oppgradering både på interiør og innhold. Betjeningen skal også være spesialtrent til å finne rett mobiltelefon til rett kunde. Nokia tror nordmenn vil ha godt av den nye butikken.
- Det er veldig spennende å endelig kunne åpne den første skandinaviske Nokia-butikken med nytt konsept på plass, og med ny form og design. Vi tror nordmenn vil ha godt av å få smake på en helt ny og annerledes måte å oppleve mobiltelefoner på, og vi tror de fleste vil synes at dette konseptet er både morsomt, spennende og lærerikt, sier Peterson.

annonse

Les også