Til hovedinnhold

Fortsetter satsningen på trådløs streaming

2Raumfeld CS

Tyske Teufel har som vi skrev tidligere økt sitt fokus på trådløs overføring av auditiv data, og de fortsetter denne trenden ved å inngå et samarbeid med et annet tysk selskap som driver med trådløs streaming – Raumfeld.

Dette innebærer at Teufel skal fronte og selge Raumfelds trådløse produkter på sin netthandel. Raumfeld har siden slutten av 2009 utviklet og markedsført varer basert på sin patenterte teknologi, som gir kunder tilgang til trådløs musikk gjennom flere rom.

Teufel har observert at forbrukermassen viser stadig større interesse for digitale lydformater, og har blitt imponerte over Raumfelds innhogg i streaming-bransjen. Partene håper at samarbeidet vil bære frukter i form av innovativ streaming-teknologi fra Raumfeld kombinert med Teufels lydsystemer av høy kvalitet.

Den nye produktserien vil bli markedsført under navnet "Raumfeld by Teufel" og fortsetter selskapenes satsning på intuitiv og brukervennlig fjernstyring av lydsystemer i alle rom. Raumfeld forblir altså et eget merkenavn enn så lenge, og får ytterligere drahjelp fra sin nye partner Teufel.

Alle Raumfelds streaming-maskiner er nå tilgjengelig på Teufels netthandel som også sender til Norge. Det er gratis frakt på alle varene ut året, men vær obs på tollgrensen her til lands.

(Kilder: Pocket-lint, What Hi-Fi?)

annonse