Tek.no

Nyhet

ElArtikler.no er konkurs

25 Mai 2011 11:16

Den norske nettbutikken ElArtikler.no er slått konkurs. Personen som står bak nettsiden, Pål Alexander Martinsen, har bekreftet dette til DinSide etter en lang rekke med negative tilbakemeldinger om at ElArtikler.no ikke har levert varer som kunder har kjøpt og betalt.

Martinsen forklarer at han valgte å slå butikken konkurs nå for å skåne flest mulig kunder. ElArtikler.no har ingen andre ansatte enn ham, men flere kunder er altså berørt av konkursen.

– Vi forvalter andres penger, så å leke med dem og prøve å få til noe vi ser ikke går, ville vi ikke, sier Martinsen til DinSide.

Flere konkurser

ElArtikler.no skal ha betalt pengene tilbake til mesteparten av kundene, og Martinsen oppfordrer de som ennå ikke har fått tilbake pengene sine om å ta kontakt. Det blir lovet at ElArtikler.no skal betale til "kontoen er tom."

Problemene til ElArtikler.no begynte å bli for store i april i år, og omsetningen var ikke stor nok til å fortsette driften av butikken. Konkursen til ElArtikler.no føyer seg dermed inn i rekken av den siste tidens konkurser sammen med Amentio Datakjeden og Bidnett.

Hard konkurranse

På spørsmål om hvorfor det er så vanskelig å drive nettbutikk, svarer Martinsen at de store aktørene har for mye makt, og at det er vanskelig for de små å overleve.

– For eksempel har Komplett.no distributøren Itegra, og begge to er eid av Komplett ASA. Det gjør at det er enormt små marginer, og konkurransen tar rett og slett livet av oss, sier han.

Dine erfaringer

Har du hatt erfaringer med ElArtikler.no? Er du en av de berørte kundene? Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet nedenfor!

(Kilde: DinSide)

Les også
Expert Sverige er konkurs
Les også
Konkurs åpnet hos Amentio Datakjeden AS
Les også
- Alt løser seg
Les også
Kroken på døren for Zepto
Les også
Itbutikken konkurs
annonse

Les også