Til hovedinnhold

Logitech med solcelletastatur til iPad

Nå trenger du ikke batterier.

iPad-en kan skråstilles . (Foto: Logitech)

Logitech har lansert et solcelledrevet tastatur til iPad, som også fungerer som beskyttelsescover og stativ.

Tastaturet har fått navnet Logitech Solar Keyboard Folio, og fungerer med både den nyeste iPad-en og med iPad 2.

Innebygde solceller sørger for å lade opp batteriene i tastaturet, enten du befinner deg i innendørs belysning eller ute i solen. Ettersom tastaturet bruker forholdsvis lite strøm, holder et fullt oppladet batteri i opptil to år, ifølge en pressemelding fra Logitech. Det forutsetter imidlertid at du bruker tastaturet i maks to timer om dagen.

To stillinger

Tastaturet har to stillinger. Ved å plassere iPad-en i den første posisjonen, kan tastaturet brukes til å skrive. Ved å plassere den i den andre posisjonen vil de første tastaturradene fungere som medieavspiller og volumkontroll, slik at du kan spille av, sette på pause eller justere lydvolumet.

Når du ikke bruker tastaturet, kan det brettes rundt iPad-en og dermed fungere som beskyttelse. iPad-en vil automatisk våkne til liv i det du åpner dekselet, og gå i hvilemodus når du lukker det.

Tastaturet koster rundt 1000-lappen, og blir tilgjengelig i Norge i løpet av mai. Vi venter produktet inn til test om ikke lenge, og vil komme tilbake med en vurdering av det da.

Les også vår test av denne solcelleladeren til mobilen.

Les også om mobiltelefonen som holder koken i 15 år og om hvorfor Nokia valgte å droppe solcelledrevne mobiltelefoner.

annonse