Til hovedinnhold

Halvparten av alle iPhone-kunder sitter på gjerdet

Venter på ny iPhone før de kjøper telefon, viser
undersøkelse.

Espen Irwing Swang, Amobil.no

En undersøkelse gjennomført blant 4000 iPhone-eiere viser at så mange som halvparten av alle iPhone-eiere planlegger å kjøpe iPhone 5S eller iPhone 5C så fort den kommer i butikk.

Flesteparten av disse igjen planlegger å gå for den dyreste utgaven. Undersøkelsen sier ingenting om hvilken iPhone-modell disse har fra før.

Dagens iPhone5 fikk i sin tid kritikk for å inneholde lite nytt. Nå knyttes det store forventninger til den nye iPhone 5S.

Bedre batteri topper ønskelisten

I undersøkelsen gjennomført av Ask.com svarte fire av ti at de ønsket seg lengre batterilevetid i en ny iPhone. Alle ryktene om fingeravtrykkssensor i en kommende iPhone har tydeligvis også satt sine spor. I hvert fall svarer 34 prosent at de ønsker muligheten til å låse opp telefonen med tommelfingeren.

Bare 12 prosent ønsker seg en flere farger å velge mellom, og bare 10 prosent ønsker seg forbedringer i den talestyrte personlige assistenten Siri.

Derimot var iPhone-eierne nysgjerrige på skjebnen til eldre iPhone-modeller etter nylanseringen, og ikke minst pris og nøyaktige spesifikasjoner på de nye modellene.

Apple har invitert til lansering av nye produkter i morgen. Vi rapporterer direkte fra pressekonferansen.

Les også: – Apple har stilt seg selv på sidelinjen

(Kilde: Venture Beat)

annonse