Tek.no

Nyhet

– Slik bytter du fra iOS til Android

Google-sjefen Eric Schmidt har laget sin egen guide.

Montasje: Teknofil/Google/Apple
Niklas Plikk
25 Nov 2013 18:00

Det er flere mobiloperativsystem der ute, og det er ikke bare-bare å hoppe fra det ene til det andre. For å gjøre det så enkelt som mulig for iPhone-brukere å hoppe over til den konkurrerende plattformen Android, har Google-sjefen Eric Schmidt valgt å ta saken i egne hender.

– Mye mer intuitivt enn iPhone

På sin Google+-konto har han lagt ut "Erics guide til å konvertere til Android fra iPhone". Han skriver at flere av iPhone-vennene hans har gått over til Android i det siste, og at telefoner som Galaxy S4 og Nexus 5 har "bedre skjermer, er raskere og har mye mer intuitivt grensesnitt" enn en iPhone, og er en strålende gave å gi bort i jul.

– Akkurat som alle som har byttet over fra PC til Mac og aldri bytter tilbake, vil du hoppe over fra iPhone til Android og aldri trenge å se tilbake. Alt vil være sikkerhetskopiert i skyen og du vil ha så mange valg, skriver Schmidt i introduksjonen sin.

Enkle tips

I guiden går han igjennom alt fra hvordan du setter opp Android-telefonen din for første gang, og et par nyttige tips du bør gjøre på iPhonen du skal bytte fra. Dette inkluderer blant annet å deaktivere iMessage før du bytter telefon, samt forsikre deg om at alt av bilder og musikk er synkronisert til PC-en eller Macen din.

Du kan lese hele guiden på Schmidts Google+-side.

Vil du heller gå andre veien?
Slik bytter du fra Android til iPhone »

(Kilde: Google+)

annonse

Les også