Tek.no

Nyhet

Dette er ukens nye apps

Vegard Haugen
16 Nov 2010 15:40

Denne uken har det dukket opp noen finurlige apps i App Store og Android Market.

Merk at redaksjonen ikke har testet samtlige av applikasjonene, så vi baserer oss på produsentens beskrivelse og tilbakemeldinger fra brukerne.
 

Apps til iPhone:


iVanity Elegant 2.0 (Ny versjon) - Lær deg å legge på sminke
Denne appen er utviklet for jenter og hensikten er å lære dem å sminke seg uten å måtte kjøpe masse dyr sminke. Kvinner kan tilsynelatende bruke app-en til å prøve ut nye "looks". Legg inn et profilbilde av deg selv og kjør på med rouge, mascara, øyeskygge og lipgloss!

Hvis du derimot er mann bør du nok minst ha Richard Simmons eller Hank von Helvete som forbilder for å få glede av app-en.

Pris: 11 kroner

Kjøp iVanity Elegant 2.0 i Apple App Store

Bli den første til å trille terningen på denne app-en i AppLista

Camera Spot Fix 1.0 - Slutt på blå fotoflekker
Enkelte iPhone 4-brukere opplever at det dukker opp blå flekker på bildene de tar med mobilkameraet. Nå har det kommet en app som fjerner de blå flekkene.

Ved hjelp av en såkalt "eksponentiell farge-fikseprosess" skal bildene se naturlige ut etter behandlingen. Bildene kan lagres på mobilen eller lastes opp til Facebook direkte fra app-en.

Pris: 6 kroner

Kjøp Camera Spot Fix 1.0 i Apple App Store

Vurder app-en for AppLista.no

Scene Partner - Lær replikkene!
Hvis du har en drøm om å reise til Hollywood eller Broadway og bli en stor stjerne på lerretet eller på scenen, er Scene Partner app-en for deg. Å øve replikker på egenhånd kan kanskje bli kjedelig i lengden, men ikke når du har denne app-en til å lese alle de andre replikkene. En av funksjonene er nemlig at en datastemme leser opp teksten.

To Shakespeare-skuespill ligger inne når du kjøper app-en, men ellers må du kjøpe nye manuskripter for 12 kroner fra utgivers nettside. Alle tekster er på engelsk.

Pris: 29 kroner

Kjøp Scene Partner i Apple App Store

Fikk du rollen? Ta med det i omtalen på AppLista.no

Steinway Metronome - Hold takten når du spiller
Det finnes allerede en rekke digitale taktmålere i App Store, men denne er utgitt av den anerkjente piano-produsenten Steinway and Sons. Du kan enten taste inn en hastighet som taktmåleren skal holde, eller tappe litt med fingrene slik at den finner takten du er ute etter.

Grensesnittet er oversiktlig, og du kan velge mellom åtte forskjellige "skins".

Pris: Gratis

Last ned Steinway Metronome i Apple App Store

Kast terningen i AppLista

Nye apps i Android Market:


Curling - Lad opp til ny sesong
Norge har helt klart blitt en Curling-nasjon, takket være et dyktig - og oppmerksomhetssykt - landslag. I Android Market har det nå dukket opp et spill som gir deg litt av den samme følelsen som å se på Curling på TV, altså at det er både kult og litt kjedelig på en gang.

Trenger du enda et tidsfordriv på mobilen, kan Curling fra utgiver HexWave Software Systems anbefales.

Pris: Gratis

Last ned Curling fra Android Market på din mobil

Si din mening om Curling-spillet på AppLista.no

Cover Art Downloader - Frisk opp musikkbiblioteket
Hvis du bruker mobilen som MP3-spiller vil du kanskje oppdage at noen album vises med bilde på omslaget, mens andre ikke gjør det. Cover Art Downloader hjelper deg med å finne cover til de albumene som mangler det i musikkbiblioteket ditt.

Gratisversjonen gir deg egentlig alt du trenger - uten reklame -, men hvis du donerer 6 kroner til utvikler Birbeck får du i tillegg merket MP3-filen med informasjon som album, sjanger og årstall, samt automatisk nedlasting av nye album-cover.

Pris: Gratis (6 kroner for fullversjon)

Last ned Cover Art Downloader via Android Market på din mobil

Fornøyd med resultatet? Vurder app-en på AppLista.no
Se også:

Les også
Facebook 1.5 klar for Android
Les også
Finn Android-appen du vil ha
Les også
Galaxy S får makeover
Les også
– Noen operativsystemer må dø
Les også
Ikke bli sinna på Angry Birds
annonse

Les også