Tek.no

Nyhet

Snart kommer det et rimeligere alternativ til Apples AirPods-øreplugger

Sterkt forsinkede BeatsX ser endelig ut til å være rundt hjørnet.

Apple
Eigil Knudsen
8 Feb 2017 11:10

Etter først å ha blitt forsinket en stund ble Apples trådløse AirPods-øreplugger lansert i desember i fjor. Det andre paret trådløse øreplugger som ble avduket på Apples-lanseringen i september, BeatsX, ble imidlertid også forsinket og har ennå ikke ankommet.

Som 9to5mac melder ser det nemlig ut til at BeatsX-ørepluggene når er rett rundt hjørnet med sannsynlig lansering om kort tid.

Det var produktsporingstjenesten iStockNow som var tidligst ute med å rapportere de nye opplysningene. Nettstedet hevder at BeatsX trolig vil bli lansert i løpet av den kommende uken.

BeatsX.
Apple

Rimeligere enn AirPods

Om man tar en titt på Apples nettbutikk kan man nå lese at ørepluggene kommer i februar, som ser ut til å underbygge opplysningene, men et nærmere tidspunkt foreligger ennå ikke.

BeatsX-ørepluggene skulle opprinnelig komme i oktober, samme måned som AirPods, og årsaken til den utsatte lanseringsdatoen er ikke kjent. Pluggene koster 1490 kroner i Apple-butikken, som er en del rimeligere enn AirPods, som har en pris på 1790 kroner, men Beats-pluggene har til gjengjeld et bånd som går bak nakken, så «helt» trådløse er de ikke.

BeatsX kommer i likhet med AirPods med den såkalte W1-brikken, som både innebærer at det automatisk spretter opp en tilkoblingsforespørsel så fort du har dem i nærheten av en iPhone, og at pluggene er rimelig energieffektive. Batteritiden er oppgitt til åtte timer.

AirPods skal visstnok ha gjort det veldig bra, ifølge Apple »

(Via Ubergizmo)

Les også
Disse Lightning-ørepluggene til iPhone lar deg lade mobilen mens du bruker dem
Les også
Apple vil hjelpe deg å finne bortkomne AirPods-øreplugger
Les også
Apple-sjefen: – Airpods er en kjempesuksess
Les også
Slik ser Apples nye øreplugger ut på innsiden
Les også
Enda et par trådløse Apple-øreplugger blir forsinket
annonse

Les også