Tek.no

Nyhet

HTC lanserer abonnementstjeneste som gir deg fem VR-apper i måneden

Du kan registrere deg allerede nå.

Skjermdump
4 Apr 2017 16:30

Ved siden av maskinvaren handler VR-utviklingen selvsagt også om å gi forbrukere tilgang til innhold, og i den forbindelse har HTC allerede lansert en egen nettbutikk for VR-apper kalt Viveport. Nå har denne fått en ny tjeneste, melder blant andre Tom's Hardware.

Snart blir det nemlig mulig å abonnere på VR-apper via Viveport-butikken. Man kan registrere interesse for den nye tjenesten allerede nå på Viveport-hjemmesiden, og Norge er blant landene som er listet opp.

Velg fem apper i måneden

HTC snakket om den nye abonnementstjenesten allerede under GDC-konferansen i mars. Det hele fungerer ved at brukere kan velge fem forskjellige VR-apper fra Viveport-butikken som de vil beholde i én måned.

Vegar Jansen, Tek.no

Deretter kan man enten velge å bytte appene ut med fem nye apper, eller så kan man velge å beholde de fem man allerede har i én måned til dersom man liker disse.

Tjenesten skal lanserer den 5. april og vil ha en amerikansk månedspris på 7 dollar, men det er ennå uvisst hva prisen til tilsvare i Norge. Det ser dermed ut til at tjenesten kan gi god valuta for pengene dersom man er den type bruker som går relativt raskt gjennom apper.

Abonnementstjenesten skal ifølge HTC by på 50 ulike applikasjoner å velge mellom i begynnelsen, men antallet er ventet å stige ganske raskt etter lanseringen av tjenesten. Om du har lyst til å sjekke ut det nye fremstøtet kan du altså registrere e-postadressen din hos Viveport nå.

HTC Vive-brillene kan snart bli trådløse »

Les også
De skal gjøre HTC Vive-brillene trådløse
Les også
Slik funker de nye VR-kinoene
Les også
HTC skal lansere et nytt par VR-briller
Les også
Glem projektor eller gigantisk TV i stua – HTC vil gi deg kinofølelse med en ny VR-app
annonse