Til hovedinnhold

Redaktøren takker for seg

Gir stafettpinnen videre etter nærmere sju år.

Kjære alle Akam-lesere

Det er med tungt hjerte jeg må informere dere om at jeg i dag har siste arbeidsdag som redaktør for Akam.

Da jeg begynte i Akam var vi små, ukjente og hadde begrenset kompetanse på testing av kameraer. Mye har skjedd, mye har blitt dramatisk forbedret og nye utfordringer har dukket opp. Jeg etterlater meg et nettsted som har omtrent like mange lesere på en uke som vi før hadde på en måned. Et nettsted som publiserer flere artikler enn noen gang, og det eneste nettstedet i Norge som driver med teknisk testing av kameraer.

Jeg har sittet som redaktør i nærmere sju år og hatt svært stort utbytte av det på mange områder. Det har vært en lærerik periode, jeg har fått reise ganske mye og jeg har fått tafse på utrolig mye kult stæsj før alle andre.

Aller størst har likevel gleden vært ved å ha en trofast leserskare som engasjerer seg i det samme som meg. Som bryr seg om siden og om det vi skriver. Som ikke lar oss slippe unna med feil eller slendrian og som setter oss på plass når det trengs. Det er på grunn av respekten for dette at jeg har blitt så lenge. Ønsket om å gi dere det dere ønsker, opplyse litt, bli opplyst tilbake igjen og føle at jeg var del av et lite samfunn av fotointeresserte har vært utrolig tilfredsstillende.

Det er derfor ikke lett for meg å forlate skuta, men det kom til et punkt der det var bedre at andre overtok styringen. Så nå skal jeg ut i verden og finne meg en ny jobb og hvis noe vet om noe som kan passe, er det bare å gi beskjed den ene eller andre veien.

Tusen takk til alle sammen. Dere har bidratt til å gjøre dagene mine enda bedre i så mange år.

Signing off

annonse