Til hovedinnhold

iPhone-dekselet som får det til å koke for Samsung-fansen

Får mobilen til å se ut som en smeltet Note 7.

Lanseringen av Galaxy Note 7 skulle vært en braksuksess, men i stedet ble telefonen et aldri så lite mareritt for Samsung etter at det ble klart at telefonen var direkte brannfarlig. Apple har nok ikke direkte sørget over det inntrufne, og nå kan også Apple-kundene komme med et lite stikk.

Som blant andre Business Insider melder finnes det nemlig nå et deksel til iPhone som får telefonen til å se ut som en oppbrent Galaxy Note 7.

Dette er «originalen», en ekte, oppbrent Galaxy Note 7.

«Explo-sung»

Det er produsenten Uniqfind som tilbyr det uvanlige og ikke minst aktuelle mobildekselet, som lanseres i forbindelse med den forestående Halloween-feiringen. At dekselet er et stikk mot Samsung antydes i navnet på produktet, «Explo-sung iPhone Skin».

Produktet kan fåes til alle nyere iPhone-modeller, inkludert iPhone 7 og iPhone 7 Plus, og produsenten sender til Norge om du skulle være interessert i å terge Samsung litt. Prisen på dekselet, som ser ganske så realistisk ut, ligger på 25 dollar, cirka 200 kroner, pluss frakt.

Som en følge av Note 7-problemene har Samsung stanset både produksjon og salg av telefonen, og selskapet har også begynt å sende ut brannsikre returbokser til eiere av mobilen.

Samsung har imidlertid mange jern i ilden: Nå lanserer de en kurvet spillskjerm med kvanteprikker »

(Via TheNextWeb)

Les også
Apple stakk av med over 100 prosent av profitten på mobilmarkedet
Les også
Samsung ber kunder om unnskyldning – tilbyr norske kunder en Galaxy S7 som erstatning
Les også
Her er den brannsikre boksen som Samsung sender ut til Note 7-eiere
Les også
Slik ser en eksplodert Samsung Galaxy Note 7 ut
annonse