Til hovedinnhold

Pebble-smartklokkene har fått en etterlengtet treningsoppdatering

Ny programvare var alt som skulle til.

Pebble

De noe enkle smartklokkene til Pebble har kanskje havnet litt i skyggen av for eksempel Apple Watch, men Pebble-klokkene er like fullt noen av de mest solgte på markedet. Nå vil selskapet prøve å nå ut til enda flere ved å slå et slag for de treningsglade.

bloggen sin kunngjør Pebble at de nå har sluppet en ny, større oppdatering av smartklokke-programvaren, som retter seg spesifikt mot de fysisk aktive.

Mer data og «smart» alarm

Oppdateringen, som altså gjelder Time-serien, består i at Pebble Health-appen nå gir brukerne et mer omfattende bilde av treningen din. For eksempel vil du nå kunne sette aktivitetene dine inn i et større tidsperspektiv og få tilgang til detaljert trenings- og søvndata.

PEbble

Oppdateringen byr på nye grafer som blant annet viser kaloribruk, distanse og hvor lenge du har vært aktiv, og du har også mulighet til å sammenligne med tidligere resultater for et bedre bilde av progresjonen.

Ellers vil Pebble-brukere få tilgang til en ny funksjon som automatisk registrerer lange gå- og joggeturer, samt en «smart-alarm» som skal sørge for at du våkner mer uthvilt ved å utløse alarmen når du er i den letteste søvnfasen.

Flere detaljer om den nye oppdateringen finner du på Pebbles offisielle blogg.

Smartklokker kan kanskje få et helt nytt kontrollsystem: Dette konseptet lar deg bruke huden som berøringsflate »

(Via The Verge)

annonse