Nyhet

Den keramiske toppmodellen fra Xiaomi tåler å bli drillet

Etterlater ikke en eneste ripe etter torturen.

Kinesiske Xiaomis nyeste flaggskip Mi5 er allerede en ganske imponerende mobil i kraft av å både by på toppmodell-spesifikasjoner og en svært moderat prislapp. Modellen kommer i tre ulike utgaver, og som Mashable melder har den dyreste versjonen en ekstra heftig egenskap å by på.

«Xiaomi Mi 5 Ceramic Exclusive Edition» har, som navnet antyder, nemlig et keramisk deksel på baksiden som gjør telefonen ekstremt hardfør.

Elektrisk drill

For å demonstrere hvor mye dekselet til denne toppmodellen tåler laget en YouTube-bruker ved navn Alex Wang en video hvor han utsetter telefonen for temmelig harde prøvelser.

Xiaomi Mi 5 Ceramic Exclusive Edition.

Wang gyver løs på dekselet med både flere ulike filer og sager, før han topper det hele med en elektrisk drill. Imponerende nok ser det ut til at den røffe behandlingen ikke etterlater så mye som en ripe på det keramiske dekselet.

Xiaomi Mi 5 Ceramic Exclusive Edition er altså den dyreste utgaven av telefonen, og kommer med 4 GB minne og hele 128 GB lagringsplass. Prisen på mobilen ligger på 500 dollar, cirka 4000 kroner. Standard- og Pro-utgaven koster henholdsvis 389 og 449 dollar, cirka 3200 og 3700 kroner.

Snapdragon 820

Disse kommer med 3 GB minne og henholdsvis 32 GB og 64 GB lagringsplass. Ellers har alle modellene Snapdragon 820-prosessor, 5,15-tommers skjermer med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, hovedkamera på 16 megapiksler og frontkamera på 4 megapiksler. Batteriet er på 3000 mAh.

Xiaomi Mi5 er allerede lansert i Kina, og selskapet har sagt at andre land vil følge på, men det er ennå uvisst når telefonen eventuelt kommer til Norge og til hvilken pris.

Nå vet vi mer om hvordan HTCs kommende flaggskip ser ut:
Her er alle de nye bildene av HTC 10 »

Les også
Xiaomi slipper billig, elektrisk sykkel du kan folde sammen
Les også
Nå skal kinesiske Xiaomi også kaste seg inn i dronemarkedet
Les også
Xiaomis nye mobil har diger skjerm og massivt batteri
Les også
Lenovos nye mobil-flaggskip har 6 GB minne
Les også
65-tommers 4K-TV med en veldig fristende pris
Les også
Ytelsesmessig konkurrerer den med toppmodellene, men koster bare 2600 kroner
annonse