Til hovedinnhold

LGs telefoner for resten av året avslørt

Store skjermer, HD-oppløsning og Windows Phone 7 er noe av det vi kan vente oss.

Vi har tidligere i år blitt levert flere topptelefoner som LG 2X, LG Optimus Black og LG Optimus 3D. Disse har vært med på å sette standarden for mobiltelefonmarkedet i 2011, og nå ser det ut til at vi får et innblikk i hva vi kan vente oss fra den sør-koreanske produsenten resten av året.

LG K

Den første mobilen vi skal merke oss er den som vekker mest oppsikt, nemlig en telefon som skal ha hele 4,5 tommers skjerm og fått kallenavnet LG K. Det spesielle med denne telefonen er at den i tillegg til å ha en enorm skjerm også skal ha en svært høy oppløsning. Den skal visstnok han en oppløsning på 720p, altså HD-oppløsning og ha en pikseltetthet på minimum 326 ppi (piksler per tomme), det samme som vi finner i Apples iPhone 4.

Dette skal være den samme modellen som går under dekknavnet P930, og kan se ut å være med på å heve skjermstandarden på mobiltelefoner inn mot det nye året. Noe bilde av telefonen er dog ennå ikke kommet.

LG Fantasy

Fantasy er kallenavnet på det som visstnok skal være LGs kommende Windows Phone 7-telefon. Den skal da kjøre på versjonen av operativsystemet som heter Mango, men det sies ingenting om spesifikasjonene. Vi dog regne med at det ikke er noen lettvekter vi har med å gjøre her kun ved å trekke likheter mellom designet på telefonen og andre av LGs toppmodeller.

Telefonen ventes på markedet i fjerde kvartal av året, og vi blir ikke overrasket om det her er snakk om en skjerm på fire tommer eller mer ut i fra hva vi ser på bildene og i forhold til hva som er normalen fra LG nå om dagen.

LG Victor

Denne telefonen ser ut til å havne rett bak toppmodellene ut i fra hva vi kan se av spesifikasjonene. Victor skal stille med en WVGA OLED-skjerm på 3,8 tommer, en enkjerneprossesor på 1 GHz, DLNA, og Wi-Fi Direct som gjør overføring mellom telefonen og andre enheter med denne teknologien mulig over trådløst nett.

Den skal også ha et fem megapikslers kamera og et frontkamera med VGA-oppløsning. Denne ventes også på markedet i fjerde kvartal i år og vil nok legge seg på cirka samme prisnivå som det LG Optimus Black gjør i dag.

LG Prada K2

LG hadde stor suksess med sin første Prada-telefon fra 2007 som ble solgt i over en million eksemplarer. Dette var også for øvrig den første mobiltelefonen med berøringsfølsom skjerm. Den kommende Prada-telefonen ventes rundt juletider skal ha en tokjerneprosessor og en 4,3 tommers skjerm med NOVA LCD-teknologi noe som gjør skjermen svært lysskarp og god i sollys.

Den skal også kun være 8,8 millimeter tykk noe som vil gjøre den til en av de tynneste mobiltelefonene på markedet. Prada K2 skal komme med 16 GB lagringskapasitet, et 8 megapiksleres kamera, samt et frontkamera på 1,3 megapiksler. Videre vil telefonen kjøre på Android 2.3 Gingerbread og ha 21 Mbps HSPA+ for svært rask dataoverføring over 3G-nettet.

LG Univa

Dette skal visstnok være oppfølgeren til salgssuksessen Optimus One. Forbedringene kommer på alle fronter med blant annet en 800 MHz prosessor og en 3,5 tommers skjer. I tillegg vil telefonen ha en tykkelse på 11,9 millimeter, kjøre på Android 2.3 Gingerbread og ha støtte for DLNA.

Telefonen vil mest sannsynlig havne midt på treet rent prismessig slik som forgjengeren. Det ventes at denne telefonen skal komme på markedet i fjerde kvartal av 2011.

LG E2

Denne telefonen er det svært lite informasjon om, men det ser ut til å være en telefonen i den rimeligste klassen. Det forventes at vi her kan snakke om en telefon til muligens under tusenlappen. Dette vitner om at LG også ønsker å kapre markedsandeler i den billigste mobilklassen.

Les også: Optimus Net nærmer seg

(Kilde: pocketnow.com)

annonse