Tek.no

Nyhet

Nye iPhone er en utmerket låtskriver

Hør sangen laget med hurtigfyll-knappene.

Skjermdump
14 Okt 2014 17:30

Én av de mest etterlengtede funksjonene Apple introduserte i iOS 8-oppdateringen var støtte for tredjepartstastaturer. Det ikke alle fikk med seg var at de også oppgraderte sitt vanlige engelske tastatur, som fikk en ny hurtigforslag-linje. Mobilen prøver rett og slett å gjette hva du prøver å skrive, og hva det neste ordet du vil skrive vil være.

Nå viser det seg at funksjonen ikke bare kan brukes til å skrive raskere - den kan også brukes til å lage helt uforståelige sanger.

YouTube-brukeren Jonathan Mann lager en sang hver eneste dag, og hans nyeste sang heter «iOS Autocomplete Song». Sangen er helt og holdent skrevet ved å trykke på de øverste knappene på tastaturet, som gjetter hva det neste ordet skal bli. Kombinert med en hyggelig stemme og lystig melodi har du plutselig en sang.

Dette er ikke første gang Mann har laget en sang med utgangspunkt i iPhonen sin. Han var én av mange som lastet ned den ødeleggende iOS 8.0.1-oppdateringen, og var kjapt ute med en hilsen til teamet bak iOS 8.0.1.

Har du lastet ned den nyeste oppdateringen?
Her er åtte ting du kan gjøre med iOS 8 »

(Kilde: Jonathan Mann via Daily Dot)

annonse

Les også