Til hovedinnhold

Nå kan du betale parkeringen med PayPal

Europeisk samarbeid skal gjøre det enklere å ta i bruk EasyPark-appen på mobilen.

EasyPark

Det norske selskapet EasyPark har vært tidlig ute med å tilby mulighet for å betale for parkeringen via en app på mobiltelefonen. Fordelen med dette er at man kan utvide parkeringstiden via appen, eller stoppe den når du kommer til bilen. Ifølge daglig leder Christian Sæterhaug i EasyPark er det ikke uvanlig å overbetale 20-30 prosent fordi man betaler litt ekstra for å være sikker på at parkeringen ikke skal gå ut før man returnerer til bilen.

Christian Sæterhaug i EasyPark.Foto: EasyPark

Nå annonserer EasyPark et europeisk samarbeid med PayPal som skal gjøre det lettere å registrere seg som EasyPark-bruker.

Samarbeidet innebærer at kundene kan velge PayPal som betalingsmetode når de oppretter en EasyPark-konto.

– Hvis du allerede har en PayPal-konto, kan du gjøre det på mindre enn et minutt,” sier Sæterhaug.

PayPal har 1 million brukere i Skandinavia

Sæterhaug tror samarbeidet også vil bety at eksisterende PayPal-brukere vil begynne å bruke EasyPark, noe som kan bidra til positiv vekst for selskapet.

– Lettvint online-betaling via en mobiltelefon er noe vi har kunnet tilby brukerne våre i lang tid. Utvidelsen med parkering føles helt naturlig. I dag har vi mer enn en million brukere i Skandinavia, men jeg håper at samarbeidet med EasyPark gjør at enda flere forbrukere oppdager hvor brukervennlig og sikkert det er å betale med PayPal, sier Mårten Barkman, sjef for PayPal Skandinavia.

Avtalen dekker Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Østerrike, Spania og Italia.

Les også: – Ikke uvanlig å overbetale 20-30 prosent

annonse