Til hovedinnhold

Ludo Mobil i løpet av mars

Nettsidene til den nye operatøren Ludo Mobil har igjen blitt oppdatert, med kort informasjon om at bestillingssiden blir lagt ut i midten av februar, og at de sender ut de første SIM-kortene i løpet av mars. Tidligere kunne Mobilen.no avsløre at Idar Vollviks Ludo Mobil ikke hadde fått nødvendig tillatelse fra Post- og teletilsynet til å selge mobilabonnementer fra sine nettsider, slik de gjorde, men nå ser det ut til at de har fått alt dette på plass.

Les også: Rastløs Vollvik ville lansert Ludo ”i går”

Operatøren hevder at de fortsatt vil holde ”kortene tett til brystet”, men sier at de vil lansere noen abonnementskonsepter som er nytt på det norske markedet.

Inspirasjon fra utlandet
Vollviks businesspartner Ole Norstad i Ludo Mobil sier at de har hentet inspirasjon fra utlandet når de har kommet opp med nye konsepter for abonnementsløsninger. Han vil foreløpig bare nevne at et av konseptene er inspirert fra et tilbud som finnes i USA, uten å spesifisere hvilket.

- Vi prøver å holde kortene tett til brystet, men det blir et par nylanseringer vi ikke har sett tidligere som er nye konsepter her i Norge. Vi har hentet inspirasjon litt rundt om kring, og et konsept eksisterer i USA, sier Norstad til Mobilen.no.

- Innholdstjenester som er tilgjengelige på det spanske markedet kan også være aktuelle, svarer Norstad, når vi spør om Spania – der Vollvik har oppholdt seg de senere årene – er et av landene Ludo Mobil ser til for inspirasjon.

Gul, grønn, blå og rød
På nettsidene til Ludo Mobil, står ringeprisene for abonnementet Ludo Mobil Gul. Her kan du lese at dette abonnementet har ingen månedsavgift, og du betaler 36 øre for oppstart, SMS, og samtale per minutt. MMS koster 1,36 kroner, men de har ikke oppgitt hvor mye de tar seg betalt for datatrafikken.

- Ludo Mobil Gul er rettet mot storbrukerne. Vi skal ha abonnementer som er tilpasset ulike brukere, og som vil gi et bra tilbud som blir billig for de fleste, sier Norstad.

(Artikkelen fortsettes.)

Kan du si hvilke tilbud dere vil komme med for fargene rød, grønn og blå?

- Ikke for øyeblikket. Vi kommer til å lansere ett abonnement for hver farge i løpet av februar, svarer Norstad.

Telenor-dekning
Norstad forteller også at Ludo Mobil har inngått en avtale med Telenor om nettleie. Det vil altså si at nye Ludo Mobil-kunder vil få Telenor-dekning.

- Det var ikke et spesielt vanskelig valg. Dekningen til Telenor er uovertruffen, sier Norstad.

Det var ventet at Ludo Mobil skulle lansere tidligere på nyåret, men så ble det brått stille fra Idar Vollvik og hans kompanjonger. Nå ser det imidlertid ut som om det bare er småtteri som gjenstår før operatøren altså kan sende ut de første SIM-kortene i neste måned.

Mer om
annonse