Tek.no

Nyhet

Nå får alle kjøpe Google Glass

Smartbrillene er likevel fortsatt i beta-versjon.

Google
14 Mai 2014 10:28

Google har til nå bare solgt smartbrillene sine til noen spesielt utvalgte som har sagt seg villige til å delta i deres såkalte «Explorer»-program. Dette har vært for å teste Google Glass i den virkelige verden, og for å sanke erfaringer.

Nå melder selskapet på sin offisielle Google Glass-blogg at smartbrillene snart vil bli tilgjengelig for alle som ønsker å kjøpe dem i USA. Imidlertid anser de fortsatt prosjektet for å være i «beta», og at de fortsatt er interessert i å skaffe flere tilbakemeldinger fra brukerne.

Ifølge The Verge vil prisen forbli 1500 dollar, altså 8900 norske kroner. Sannsynligvis må du kjøpe smartbrillene fysisk i USA, men forskjellen er altså at du ikke lenger skal trenge en spesiell invitasjon for å få kloa i et par.

Google selv skriver på bloggen sin at de særlig er ute etter å få tilbakemeldinger fra for eksempel optikere, sportselskere, folk som driver nettbutikker, kokker og reiselystne med i sitt utvidede Explorer-program. Samtidig hinter de om at dette er siste skritt før en fullverdig lansering av Google Glass.

Mann angrepet på åpen gate:
Årsak? Han hadde på seg Google Glass »

(Kilder: Google Glass-blogg, The Verge)

annonse

Les også