Til hovedinnhold

Sony sa nei takk til Android Wear

...men så åpnet de døren på gløtt.

Motorola

Google annonserte nylig Android Wear, en Android-versjon beregnet spesielt på smartklokker og annet smarttilbehør. I første omgang annonserte Motorola og LG smartklokker basert på den nye plattformen, men også Samsung sto på listen over samarbeidspartnere.

Sony SmartWatch 2.

Sony har imidlertid ingen umiddelbare planer om å lansere klokker basert på Android Wear, skriver Cnet.com. I stedet vil de fortsette med sin egen Android-løsning som de bruker i SmartWatch 2.

– Vi har allerede investert tid og ressurser i denne plattformen, og vil fortsette i den retningen, sier Ravi Nookala, sjef for Sony Mobile i USA, til Cnet.

Kanskje, kanskje ikke?

En stund etter at artikkelen ble publisert kom imidlertid Sony tilbake til Cnet. Beskjeden da var at Sony likevel ikke utelukker et samarbeid med Google om et Android Wear-produkt.

«Vi er entusiastiske med tanke på potensialet som ligger i Android Wear når det gjelder å utvide mobilopplevelsen til smarttilbehør. Selv om vi for øyeblikket forkuserer på smarttilbehøret vi har på markedet nå, inkludert SmartWatch 2, så fortsetter vi å jobbe tett med Google som en av våre nøkkelpartnere, og fortsetter å vurdere nye muligheter innenfor flere områder», skriver Sony i en uttalelse til nettstedet.

Les mer om Android Wear her:
Google har lansert Android for smartklokker »

Vi har testet fem ulike smartklokker.
Se hvilken du bør velge »

(Kilde: Cnet.com)

annonse