Til hovedinnhold

Sony satser for full musikk

Sony melder i dag at de lanserer to nye Walkman MP3-spillere. De to nye spillerne, NWZ-W202 og NWZ-X1000, ble første gang vist frem på årets CES-messe. NWZ-W202 er en ren MP3-spiller, mens NWZ-X1000 satser på å levere deg den komplette medieopplevelse.

Satser på digital lydrevolusjon

Med NWZ-W202 ønsker Sony å gi deg enkel tilgang til musikk på farten. Selve minnet på 2GB sitter direkte i hodetelefonene slik at du skal slippe ledningesurr, og enkelt kunne ta med deg musikken. NWZ-X1000 kommer derimot med både berøringsfølsom skjerm og nettilgang.

Mens NWZ-W202 kommer uten skjerm har NWZ-X1000 hele tre tommer med superb oppløsning lover Sony. Men det er ikke kun bildet selskapet skryter av. De lover også en uovertruffen lydopplevelse.

- De nye spillerne tilbyr en unik lydopplevelse som vil gå rett hjem hos de forbrukerne som krever innovasjon, ytelse og brukervennlighet – uten å måtte inngå kompromiss hva gjelder lydkvalitet, sier Ole-Magnus Zmuda, produktsjef Sony Norge, ifølge pressemelding.

NWZ-X1000 kommer med både støyreduksjon, forsterkning og digital lydforbedring. Forhåpentligvis vil dette gi deg best mulig lyd på veien.

Vil gi deg komplett underholdning

NWZ-X1000 har samtidig trykkfølsom OLED-skjerm, som skal gi skarpere bilde og bedre respons, og mulighet for oppkobling mot trådløst nett. Du skal dermed kunne laste ned podcast direkte til spilleren og enkelt kunne streame Youtube-filmer. Denne skal altså kunne gi deg en fullstendig underholdningspakke.

Om spilleren er like innovativ som det Sony påstår gjenstår å se, men både bilder og spesifikasjoner tyder på at NWZ-X1000 kan gi Ipod Touch og Samsung P2 kraftig konkurranse. Spillerne vil komme på markedet i Norge i april og mai. NWZ-X1000 vil komme med 16 og 32GB minne og har prislapp på 2.500 og 3.500 kroner. NWZ-W202 vil komme med 2GB minne og får en veiledende pris på 900 kroner.

Mer om
annonse