Tek.no

Nyhet

Med denne flyr papirflyet av seg selv

Sett propell på farkosten.

Kristian Mendoza
29 Aug 2011 10:30

Målet med å bygge papirfly er enkelt, man skal brette et godt og robust nok fly som holder det i lufta så lenge som overhodet mulig. Papirflyet må ikke være for lett, men heller ikke for tungt. Dessuten avhenger flyet av riktig kasteteknikk for at flyturen skal vare lengst mulig, dermed er man avhengig av mange faktorer for å bygge det perfekte flyet.

Men som alle andre ting i denne verden kommer man langt med penger. Har du 20 dollar til overs og ønsker den lengste papirflyturen du kan tenke deg er kanskje denne batteridrevne propellen fra thinkgeek.com noe å vurdere. Ifølge produsenten er den enkelt å montere på flyet, kan lades opp på bare 20 sekunder med hjelp av et batteri og gi deg kapasitet til å fly i over ett minutt før den må lades opp på nytt. Hvis dette fungerer som de hevder er det en god investering tatt den lave prisen i betraktning.

Vi har sett videoer av papirfly som bruker denne dingsen og kan konkludere med at den fungerer til en viss grad. Imidlertid er den avhengig av hvordan flyet er konstruert for at det skal fungere optimalt. Utifra videoen under virker det som om flyturene varer noe lenger, men her snakker vi om noen ekstra sekunder i lufta. Ikke all verdens, men absolutt nok til å sprite opp papirfly-opplevelsen.

Les også
Ta av med ditt personlige sjøfly
Les også
Nå kan du få en flysimulator i stua
Les også
Verdens første 3D-printede fly
Les også
Flyplass bruker holografisk skrankepersonell
Les også
Mobilen din kan påvirke autopiloten
Les også
Se opp for el-flyet
Les også
Slik flyr vi i fremtiden
annonse

Les også