Tek.no

Nyhet

Apple-glipp: Avslørte to nye iPad-modeller på egen nettside

18 Mar 2020 07:25
annonse

Analytikere og ryktemakere har allerede spådd at Apple jobber med flere nye iPad-modeller, som er ventet å vise frem i nærmeste fremtid. Nå har ryktene så godt som blitt bekreftet, etter at en produktliste dukket opp på Apples kinesiske nettside, med fire konkrete produktnavn.

Det var det canadiske nettstedet iPhone in Canada som først oppdaget lekkasjen, hvor følgende navn sto oppført:

  • iPad Pro 11″ WiFi
  • iPad Pro 11″ Cellular
  • iPad Pro 12.9″ WiFi
  • iPad Pro 12.9″ Cellular

Altså to forskjellige modeller, med enten støtte for mobilnett eller bare WiFi.

Ingen andre detaljer

Bortsett fra navnene som bekrefter at to nye iPad Pro-modeller er på vei, var det ikke mye annet å få ut av nettsiden. Apple har i ettertid fjernet produktlisten fra nettsidene.

annonse

Det har tidligere vært ryktet at Apple jobber med å lage et deksel til iPadene sine som vil inkludere et berøringsfelt, slik at vi endelig skal få en musepeker å styre grensesnittet med. Dette vil nok kreve en ny programvareoppdatering, så det kan tenkes at de drøyer lanseringen av dette dekselet til iOS 14 er på plass. Dette er ventet å bli avslørt i juni, og sluppet for resten av markedet i høst.

iPad-lekkasjen tyder uansett på at en lansering er nært forestående. Det var lenge ventet at Apple skulle ha en lansering den 31. mars, men før de engang rakk å invitere presse og andre gjester til lanseringen, skal da bestemt seg internt for å kansellere den på grunn av corona. Dermed blir det trolig en litt annen type lansering mot slutten av måneden.

Les også
Nytt iPad-rykte tar nettbrettet ett steg nærmere PC-markedet
annonse

Les også