Apple fikser feilen iPhone-eiere har irritert seg over

Nå fungerer veksling mellom apper mye bedre igjen.

Fra annonseringen av iOS 13.

iPhone-brukere har den siste tiden opplevd at veksling mellom apper ikke har gått like sømløst som de er vant til. En feil har nemlig ført til at apper som er lagt i bakgrunnen lukkes langt tidligere enn før.

Apple har nå lansert iOS 13.2.2 til både iPhone og iPad for å fikse problemet.

Problemet har kommet til syne ved at eksempelvis nettsider og Youtube-videoer du har sett på er blitt lastet inn igjen helt på nytt bare du har svart på en melding eller brukt Facebook og andre apper i mellomtiden.

Ifølge The Verge kan det å bytte fokus mellom så lite som to apper ha vært nok til at den ene har avsluttet.

Fikser ustabil nettverkstilgang

I tillegg til å den nevnte feilen tar iOS 13.2.2 også hånd om problemet som førte til at enkelte iPhone-brukere midlertidig mistet nettverkssignal etter en samtale, eller ut av det blå mistet tilgangen til datanettverk til tross for at signalstyrken var helt topp.

iPhone 11 er en av telefonene som har slitt med veksling mellom apper.

Mye nytt siden iOS 13

Apple har sluppet svært mange oppdateringer etter at de lanserte iOS 13 tilbake i september. Disse har primært inneholdt feilrettinger og ytelsesforbedringer, men noen nye funksjoner har de også fått på plass for iPhone-brukere.

Blant annet kompatibilitet med Apples nye støykansellerende ørepropper, AirPods Pro, nye emojier, mulighet for Siri til å lese opp og svare på innkommende meldinger for deg, samt bedre personvern.

I tillegg fikk alle med en iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max, endelig Deep Fusion-funksjonen som altså bruker maskinlæring til å ta dataassisterte bilder som er skarpere og mer detaljerte.

Slik oppdaterer du

Som alltid vil du motta den nyeste oppdateringen ved å plugge iPhonen eller iPaden din i lader over natten. Om du ikke har aktivert auto-oppdatering kan du finne oppdateringen i Innstillinger » Generelt » Oppdatering.

Fikk du med deg disse?

Les også
Oppdaget hemmelig kontakt i Apple TV
annonse