Tek.no

Nyhet

Dette er Steam-tilbudene du faktisk bør slå til på

Vi har plukket ut listen over toppspill med inntil 90 prosent rabatt.

Anders Brattensborg Smedsrud

Like sikkert som at den norske sommeren har kommet med regn og vind åpner Valves spillnettbutikk Steam gluggene for sitt velkjente sommersalg for PC-spillere.

Steamsalget er kjent for å gå så lavt som 90 prosent på enkelte spilltitler, så hvis man først er ute etter PC-spill til en god pris er dette ofte tiden å slå til.

Det er flere hundre spill på salg nå, men mange av spillene er ikke særlig gode, og tilbudene kan være ganske dårlige. Det kan være lett å gjøre bomkjøp.

Vi skal ikke prøve oss på noen spillanbefalinger for akkurat deg, men i listen nedenfor har vi samlet noen populære «trippel-A»- samt indie-titler på salg som også har fått svært gode anmeldelser av andre spillere.

Om du selv vil finne gode spill med høy brukerscore og stor rabatt anbefaler vi å bruke SteamDB-verktøyet her.

Noen av høydepunktene i Steam-salget

I tillegg til enkelttitler kan du også kjøpe samlepakker med flere titler fra en spillutvikler, gjerne heftig rabattert. Eksempler er Fallout, Bioshock, Devil May Cry, Tomb Raider, Hitman- og Assassins Creed-serien med flere.

Vil du faktisk spille dem?

Tidligere har flere store spillbutikker som Origin, Uplay og GOG også hatt store sommersalg. Ingen av disse har foreløpig fulgt Steams eksempel, men dette kan endre seg i løpet av de kommende dagene og ukene, så om du planlegger innkjøp av spill til fullpris bør du kanskje tenke deg om.

Før du handler altfor mange nye spill bør du dessuten ta en gjennomgang av hvor mange av fjorårets impulskjøpte tilbudsspill du ennå ikke har begynt på. Blir det egentlig noe annerledes i år, eller er dette sommeren du skal gi dem oppmerksomheten de fortjener heller enn å kaste enda mer penger på å utvide den mørkegrå spillisten din?

Vi ønsker deg uansett god tilbudsjakt og spillsommer. Årets sommersalg startet i går 26. juni og avsluttes 9. juli, altså om halvannen uke.

Vi har sjekket prisfallet på spill til PC og konsoll:
Enorme summer å spare på å ha litt is i magen »

(Kilder: Steam, SteamDB)

Les også
Nå får Steam-konkurrenten en haug etterlengtede funksjoner
Les også
HP Omen X Emperium: Vi har testet tidenes råeste spillskjerm på 65 tommer
Les også
GeForce Now: Vi har prøvd spillenes «Netflix»
Les også
30 spill du kan nyte uten at dagen trenger å forsvinne helt
annonse

Les også