Til hovedinnhold

Verdens første mus med multi-touch

Etter å ha lagt frem rekordtall på mandagen, hva passer bedre enn å lansere nye produkter på tirsdagen?

Magic mouse heter den nye vidundermusen til Apple som tar med seg multi touch-teknologien fra trackpad-en til de bærbare maskinene, Ipod touch og Iphonen - over på den mer tradisjonelle musen. Apple sier selv at de har byttet ut mekaniske knapper, scrollehjul og og scrolleballer med en multi touch-overflate som skal la deg gjøre bevegelser med fingrene i stedet.

"Apple er multi-touch-lederen på markedet og går foran med denne innovative teknologien i Iphone, Ipod touch og bærbare Mac-er" sier Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Product Marketing og fortsetter, "Apples multi touch-teknologi lar oss tilby en enkel mus i et enkelt og elegant design".

Hele overflaten på Magic mouse er en touch-sensitiv overflate som kan fungere som en en- eller to-knappers mus med innebygget støtte for diverse håndbevegelser. Eksempelvis scroll, rotere, hoppe, etc. Ikke ulikt hvordan de nyeste pekeplatene på Apples bærbare maskiner fungerer. Du kan også legge til og konfigurere dine egne håndbevegelser for spesielle kommandoer.

Apple lover også en laser som som skal gi en mer konsistent flyt på flere typer underlag enn tidligere.

Er du hypp på en magisk mus fra Apple så kommer den med alle nye Imac-er og kjøpes løst fra slutten av oktober for om lag 600 kroner.

(Kilde: Pressemelding, Apple)

Mer om
annonse