Til hovedinnhold

Mystisk mobiltelefon fra Puma

Folk flest forbinder merkevaren Puma med sko og klær. Selskapet har lagt ut et nettsted som for øyeblikket teller ned mot Mobile World Congress i Barcelona. Pumaphone skal nyvinningen hete.

Fryktelig lite er kjent om selskapets nye telefon. Nettstedet Mobilecrunch har et bilde av telefonen som visstnok skal være snappet opp fra en Youtube-video.

Ung målgruppe

Øyensynlig skal mobilen ha solcellepanel på baksiden, ikke ulikt Samsungs Blue World som også lader ved hjelp av lys. Ut over det er det tilsynelatende snakk om et forholdsvis ordinært batterideksel vi ser.

Ut fra telefonens utforming ser det også relativt opplagt ut at det dreier seg om en telefon med stor trykkskjerm. Puma henvender seg i hovedsak til et aktivt og ungt publikum, og ettersom trykkskjermer er i vinden om dagen virker det naturlig at det er en slik telefon de lanserer.

Det er som sagt ikke mye som er kjent omkring denne nye telefonen. Nettstedet Gsmarena har tatt en titt på kildekoden til Pumaphone-siden, og mener å ha funnet at mobilen vil være utstyrt med GPS-mottaker og skritteller.

En kjapp... videoanalyse

Vi er glade amatører når det kommer til feltet videoanalyse, men vi prøver oss. Papirfly med meldinger på antyder at telefonen vil ha tungt fokus på sosiale nettverk. Vi får også se en vaskesnor med bilder som sendes frem og tilbake forbi skjermen - noe vi regner med tyder på integrasjon mot Flicr og liknende tjenester.

Bilkjøring langs et fjell, samt et voldsomt musikkanlegg tyder på at musikk og navigasjon vil bli et viktig fokus for telefonen. Ut fra en værvarslingen som foregår på en litt sliten gammel TV regner vi med at video også blir et fokus for Pumaphone.

Android tar et jafs av Iphone?

Det er godt mulig vi tar feil, men vi har også en mistanke om at dette er enda en ny Android-enhet. Grunnen er en robot som spinner rundt i et par øyeblikk underveis i en av videoene på Pumaphone-siden.

Helt i begynnelsen får vi også se noen ta et stort jafs av et eple...

(Kilder: pumaphone.com, gsmarena.com, mobilecrunch.com)

annonse