Tek.no

Nyhet

Alt i ett fra JVC

3 Nov 2009 13:39

Det finnes en hel del DVD-spillere og -opptagere med harddisk, men utvalget av Blu-ray-spillere med harddisk har hittil vært sparsomt, for ikke å si ikke-eksisterende. I sommer lanserte LG en slik modell ved navn HR400, men den har så langt ikke nådd norske butikkhyller.

Nå har JVC Japan også lansert et tilsvarende produkt, men legger i tillegg til VHS-støtte. Spilleren har fått navnet DR-BH250 og har mulighet for å overføre materiale mellom DVD, VHS og Blu-ray – inkludert kopiering fra VHS til Blu-ray.

Harddisken er på 250 GB og blant spesifikasjonene finner vi ellers 1080/60p/24p, BD-Live (profil 2.0), innebygget USB-port og SD/SDHC-kortplass.

Det skjuler seg mye bak lokket

Pris og tilgjengelighet

DR-BH250 kommer i salg i november i Japan, til en veiledende pris på $1500. Når produktet eventuelt dukker opp her til lands vites ikke, men dersom det skjer vil prisen trolig bli et sted rundt 10 000 kroner.

Det er mange penger, men så er det også mye funksjonalitet i en og samme boks. Ved å kombinere en enkelt Blu-ray-leser med en harddisk med opptaksmulighet bør det være mulig å kutte den prisen minst i to.

Tidligere i høst har også JVC lansert modeller med Blu-ray-brenner og harddisk, uten VHS-mulighet, i form av modellene SR-HD1500 og SR-HD125. Disse to befinner seg dog også i den dyrere enden av skalaen.

Dine tips

Kjenner du til flere produkter i denne kategorien – altså Blu-ray-spillere/-opptakere med harddisk? Del det gjerne med oss andre i forumtråden nedenfor.

(Kilder: JVC Japan, Crunchgear, Techfresh)

Les også
Hvilken Blu-ray-spiller?
Les også
Ingen Oppo-Blu-ray for Europa
Les også
Philips utvider Blu-ray-sortimentet
Les også
Nå er LGs multikunstner i butikkene
Les også
Blu-ray på sparebluss
Les også
Hittil rimeligste Blu-ray fra Denon
Les også
Panasonic integrerer DivX Plus HD
Les også
Blu-ray uten dilldall
Les også
Billig Blu-ray via PC-en
Les også
To blad Blu-ray fra Sony
Les også
Kombinerer Blu-ray med harddisk og tuner
Les også
JVC lanserer Blu-ray-spiller
Les også
Tre nye fra Panasonic
Les også
Gi VHS-samlingen nytt liv
annonse

Les også