Nyhet

Samsungs neste toppmodell?

Rykebørsen går varm om dagen nå som de ulike mobiltelefonleverandørene begynner å klargjøre neste års produkter. Bilder av det som kan være Samsungs nye toppmodell har nå sett dagens lys, og det ser veldig spennende ut.

En enda klarere skjerm

Det ser ut til at dette nye monsteret enten kommer til å ha en 4,3 eller 4,5 tommers skjerm. Det er ikke lenge siden vi hørte at Samsung skulle gå i gang med produksjonen av en 4,5 tommer Super-AMOLED-skjerm, men om den blir å finne på denne telefonen er ennå uvisst.

Vi kan se av bildene at de kaller skjermen for ”sAMOLED2”, noe som kan tyde på en videreutvikling av de allerede sylskarpe skjermene vi har sett på Samsungs telefoner tidligere i år.

Kommer i februar?

Videre sier også bildene at telefonen, som fortsatt er navnløs, kommer til å ha en prosessor på hele 1,2 GHz. Dette kan være oppfølgeren til den vi i dag ser i Samsung Galaxy S. Telefonen kommer antageligvis til å kjøre på operativsystemet Android 2.3, med tilnavnet Gingerbread. Det ser også ut som at vi kan forvente oss denne telefonen på markedet så tidlig som i februar 2011.

Full HD

Telefonen skal ha et 8 megapikslers kamera, med mulighet for både filming og avspilling av film i full HD altså 1080p. Av andre spesifikasjoner som er verdt å merke seg kan vi se at telefonen har Bluetooth 3.0, 14,4 Mbps HSDPA og 16 GB med lagring. Funksjoner som GPS, Wi-Fi og DLNA er også selvsagt med på listen.

Bildet lyver litt da bildet på høyre side er av en telefon som flere år gammel, nemlig APIOTEK USB SkyPhone. Det kan derfor diskuteres om alle spesifikasjonene stemmer.

Les også: Er dette Sony Ericsson X12?
Les også: Test: Samsung Galaxy Tab
Les også: Her er detaljene om Gingerbread

Kilde: (engadget)

Les også
10,1 tommers Galaxy Tab?
Les også
Er dette Sony Ericsson X12?
Les også
Se hva du kan gjøre med Galaxy Tab
Les også
Samsung Galaxy Tab
Les også
Her er detaljene om Gingerbread
Les også
Android 2.2 til Galaxy S rett rundt hjørnet
annonse