Tek.no

Nyhet

HTC med S710-oppfølger

1 Okt 2007 20:00

HTC lanserte i dag oppfølgeren til HTC Touch. Selskapet lanserer også to nye modeller, S730 og P6500. Felles for de nye modellene er at de er rettet mot proffbrukere. Her finner vi fulltastatur, GPS og fingeravtrykkleser.

HTC S730

S730 er utformet nesten likt som S710. Telefonen ser ut som en vanlig mobiltelefon, men ved å skyve fremsiden av telefonen til siden åpner du et fullt tastatur.

Telefonen har fått en del oppgraderinger i forhold til S710. Først og fremst er telefonen tidsriktig utstyrt med super-3G og Wi-Fi. Telefonen har også Edge. Dermed er du sikret internettilgang med høyest mulig hastighet overalt.

Ring overalt

S730 har også firebånds GSM-støtte, noe som sammen med 3G i praksis betyr at telefonen kan brukes i hele verden. Videosamtale er også mulig takket være et frontmontert kamera.

Som alle andre nye HTC-telefoner er S730 utstyrt med Windows Mobile 6. Telefonen har også full støtte for Microsoft Office-dokumenter.

HTC har foreløpig ikke røpet prisen på den nye telefonen, men ifølge GSMarena.com er det mulig at S730 kommer i salg i Europa i løpet av måneden.

HTC P6500

P6500 er ikke en telefon beregnet på alle og enhver. Nykommeren er rettet mot logistikkfirmaer, sykehus og politi. Dermed er også sikkerhet i fokus.

Nykommeren har en innebygget fingeravtrykkleser, slik at uvedkommede ikke skal få tilgang til innholdet i mobilen. Om uhellet skulle være ute, og telefonen blir borte er det mulig å slette alt innholdet på telefonen eksternt.

P6500 er for øvrig en telefon i PDA-klassen, med stor trykkfølsom skjerm. Dermed får du god oversikt når du for eksempel bruker den innebygde strekkodeleseren, eller navigerer med den innebygde GPS-mottakeren.

Telefonen har også to minnekortspor som tar SD-kort. Disse minnekortsporene støtter i tillegg SDIO, som gjør det mulig å bygge ut telefonen med ekstra funksjonalitet.

Om du vil ta bilder, byr P6500 på et 3,2 megapikslers kamera med autofokus. Bilder og annet lagres i det innebygde minnet på 1 GB.

Telefonen skal komme i salg i november, men prisen er foreløpig ikke kjent.

(Kilde: HTC.com, GSMarena.com)

Les også
Her er maskinen som kan "alt"
Les også
Ny tekno-bombe fra HTC
Les også
Hils på HTC Iris
Les også
Slankt og trykkfølsomt fra HTC
annonse