Til hovedinnhold

Logitech har lansert ny mus for deg som tar spilling på alvor

«G Pro» er designet for proffe e-sportutøvere.

Utstyrsprodusenten Logitech har nå avduket en splitter ny mus som retter seg mot dem som har litt over gjennomsnittlig interesse for spill. Musen inngår i selskapets G-serie og har simpelthen fått navnet «G Pro Gaming Mouse».

Den nye modellen er ifølge Logitech designet for intet mindre enn profesjonelle e-sportutøvere, og skulle i den forbindelse innfri de fleste spillkrav.

Solid sensor

Musen skilter med den høyt respekterte sensoren PMW3366, som man også finner i de potente spillmusene G303 og G900 Chaos Spectrum. Denne sensoren har en oppløsning på mellom 200 og 12 000 DPI i steg på 50.

Logitech G Gaming Mouse.

Sensoren er også en av de beste på markedet når det gjelder sporingsytelse, altså hastigheten du kan bevege musen før sensoren begynner å hoppe over målepunkt. Ellers byr musen på en relativt lav vekt på 84,7 gram, som også hjelper på i kvikke skytespill.

Det koster å være kar

Modellen skal ellers levere god klikkrespons og lav nedtrykkskraft på både høyre og venstre musknapp, og til sammen har musen seks programmérbare knapper. Den har også innebygd minne, slik at du kan ta innstillingene med deg når du farter rundt.

Videre kan Logitech opplyse om at G Pro Gaming Mouse er belagt med en ekstra slitesterk overflate som skal holde til mange intense spilløkter. Musen blir tilgjengelig den 10. september, og i den norske Logitech-butikken er den lagt ut med en pris på 849 kroner.

Har du lyst på en litt billigere spillmus? Razer lanserte en ny og rimelig modell tidligere i sommer »

annonse