Tek.no

Nyhet

Lenovo vil kjøpe de bærbare spillmaskinene til MSI

Har lagt et tilbud på bordet.

18 Mai 2015 18:00

Lenovo er verdens største produsent av PC-er, og nå ser giganten seg rundt etter en ny måte å ekspandere bedriften på. Veien de nå ser ut til å velge er å komme seg inn på markedet for bærbare PC-er som er egnet spesielt for spill, melder Digitimes.

Nå har de lagt et tilbud på bordet til MSI, og går handelen i orden kan Lenovo etter alt å dømme ta over eierandelen i spillmaskinene som MSI produserer i dag.

Raskeste løsning

Lenovo er en gigant på PC-markedet, og nå kan det altså se ut til at de vil kjøpe MSIs spillbærbare for å komme seg raskt inn på markedet. MSI har angivelig hatt suksess med sin satsing på nettopp spillmaskiner som kan tas med på farten.

Et tilbud skal ligge på bordet fra Lenovo sin side, men det er ikke kommet noen bekreftelse eller avkreftelse fra MSI sin side vedrørende et mulig utfall. Ifølge kilder skal de to partene, som fra før samarbeider tett, fortsatt forhandle om en mulig avtale.

Arg konkurrent til Alienware

Det Dell-eide selskapet Alienware har de siste årene fått merke konkurransen fra flere selskaper når det kommer til å lage spill-bærebare maskiner. MSI er en av aktørene som satte fart på sin produksjon – som nå altså Lenovo prøver å slå kloa i.

Utenom MSI har også andre store produsenter fått opp øynene for spill-bærbare, hvor for eksempel giganten Asustek kjører på med sin ROG-serie, mens Acer fronter sin Predator-serie og Toshiba på sin side kjører videre med sine Qosimo. I tillegg finnes også andre maskiner fra for eksempel Multicom.

Vi har testet Multicoms nyeste spillmonster:
Les mer om beistet her »

(Kilde: Digitimes)

Les også
Lenovo med mer «crapware»
Les også
Lenovo Y70 Touch: En perfekt underholdningsmaskin
Les også
Vi ventet en lett laptop, men fikk denne 11-kilos esken i stedet
Les også
MSI GeForce GTX 970 Gaming 4G Twin Frozr V: En lydløs kraftmaskin av et spillskjermkort
Les også
Lenovo slipper slank spillbæbar
Les også
MSI GS70 Stealth: Produsenten har gjort én feil med sin superlekre spillmaskin
Les også
Møt MSI Nightblade
annonse

Les også