Nyhet

Razers nye tastatur kan du søle brusen på uten problemer

BlackWidow Ultimate har fått en velkommen oppgradering.

De mekaniske BlackWidow-tastasturene fra Razer har generelt fått gode skussmål, og nå har selskapet gitt en av modellene, BlackWidow Ultimate, en oppgradering som sikkert blir godt mottatt blant spillerne.

I en pressemelding kunngjør nemlig Razer at den nye utgaven av BlackWidow Ultimate har fått en IP54-sertifisering, som innebærer at det både er støvtett og tåler kraftig væskesprut.

Kommer i år

Om du skulle være blant de mange spillere som liker å holde brusflasken i nærheten under lange spilløkter skulle du dermed ha én mindre ting å bekymre deg for. Utover denne endringen er tastaturet mer eller mindre identisk med den forrige utgaven.

Tastaturet skilter med Razers egen Green-bryter, som opererer med en nedtrykkskraft på 50 gram og et innslag på 1,9 millimeter. Green er en taktil bryter og er den eneste av Razers mekaniske brytere som er skikkelig «klikkete».

Av andre spesifikasjoner har nye BlackWidow Ultimate såkalt «10 key roll-over», som betyr at du kan trykke inn opptil 10 taster samtidig før tastaturet ikke registrerer flere trykk, og baklyste taster med dynamiske lyseffekter om du liker denslags. 80 millioner trykk skal det tåle før det tar kvelden.

Tastaturet skal bli tilgjengelig i Europa innen utgangen av året, uten at en spesifikk dato foreligger ennå, og prisen ligger på 120 euro, cirka 1200 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Nå blir det lett å skrive på tastatur i VR »

Les også
Razers nye spillmus kommer med knapper du kan bytte ut
Les også
Logitechs nye tastatur har en dreieknott på siden
Les også
Dette har vi ikke sett før: SteelSeries' tastatur får Discord-støtte
annonse