Til hovedinnhold

Nokia med treningsmobil

Finnene vil også hive seg med på treningsbølgen, og lanserer nå Nokia N79 Active, en mobiltelefon som kommer med et Polar pulsbelte på kjøpet. Selve mobilen ser prikk lik ut N79 – uten Active bak – som vi testet nå like før jul. Her kan du lese hele testen.
Men Nokia og Polar er ikke først ute, Samsung og Adidas lanserte allerede i sommer sin Micoach, også en treningsmobil med pulsbelte og skritteller. Her kan du lese vår test av Micoach.
Nokia N79 Active har ikke fått skritteller, men har blant annet innebygd GPS så du kan følge joggerutene dine og laste dem opp på nett. Nå kan du med andre ord ikke si du har tatt en lang løpetur i Nordmarka, når du i virkeligheten så vidt dro deg rundt Sognsvann.
N79 er den minste mobilen i N-serien, og har også fått en oppdatert versjon av Nokia Sports Tracker-programmet. Finnene har også fått plass til et fem megapikslers innebygd kamera og FM-radio, og telefonen kommer med et fire gigabyte minnekort og et armbånd til å feste mobilen i når du er ute og løper.
Nøyaktig når N79 Active kommer på markedet er ikke klart, og prisen vil ligge rundt 375 euro før skatter og eventuelle subsidier. Hvis prisingen blir lik på det norske markedet, er det trolig at du må ut med godt over 4.000 kroner for treningsmobilen.

Mer om
annonse