Til hovedinnhold

Trådløs musikk til hele huset

Mange begynner å bli mektig lei av store CD-hyller og kabler i alle retninger, men Philips gjør sitt beste for å løse problemet.
Den nye modellen av Philips trådløse musikkspiller har fått en oppfrisking når det gjelder design, og WACS7500 støtter hele 5 forskjellige enheter.
Harddisken er på 80 GB, og gjennom Wifi-tilkobling spiller du lett fra fra musikkarkivet du har der, på PC-en din eller andre lagringsmedier. WACS7500 kan også spille musikk direkte fra CD, de fleste mp3-spillere og fra USB-minnebrikker.
– WACS7500 er det perfekte musikkanlegget for det moderne hjemmet med tøft design, bra lyd og mange smarte funksjoner. Her kan man lagre og samle all musikk på et og samme sted, og spille forskjellig musikk på seks ulike steder i hjemmet. Man kan også lytte til internettradio og til musikk som ligger lagret på dato i samme WiFi-nettverk hjemme, sier Magnus Nilsson hos Philips.
Den komplette WACS7500-pakken består av en hovedenhet og en satelittenhet samt to tilhørende fjernkontroller og koster 8.995 kroner. Ekstra musikkstasjon til WAS7500, koster circa 2.995 kroner per stykk. Spilleren er å finne i butikk en av de første dagene.

Mer om
annonse