Til hovedinnhold

Syltynne 3D-skjermer fra Samsung

Samsung kommer i løpet av våren med et bredt utvalg av nye flatskjermer. Her er tre nye råtynne 3D-modeller.

8-serie

Samsung D8005

Den mest iøynefallende forandringen på årets nye 8-serie (D8005), er den meget tynne rammen rundt skjermen. På det tykkeste måler den kun drøye fem millimeter og er i børstet metall. Skjermen har innebygget Wi-Fi, egen nettleser, Samsungs egne applikasjonsmarked og Search All. Sistnevnte er en ny søkefunksjon der du kan lete frem for eksempel filnavnet på bilder fra ferien, på kryss av plattformer som er tilknyttet hjemmenettverket ditt. Ergo kan du søke opp filmen du leter etter som enten kan like på mobilen, PC-en, nettbrettet, internett eller en ekstern harddisk direkte via flatskjermen.

Skjermen har støtte for 3D og leveres med selskapets egne omkonverteringssystem slik at du også kan se vanlig 2D-materiell i de tre dimensjonene. En nye lekker fjernkontroll med tre tommers trykkfølsom skjerm følger med når du kjøper den nye 8-serien.

Fjernkontrollen som følger med 8-serien.

Les også: Test av Samsung UE46C8705

8-serien leveres i størrelser fra 40 til 60 tommer og er forventet på plass i butikkhyllene i april.

7-serie

Samsung D7005

Også den nye 7-serien (D7005) har den nye tynne rammen, utført i svartfarget metallfinish. Skjermen har innebygget Wi-Fi, egen nettleser, Samsung Apps og Search All. Du får 3D-støtte og har samme mulighet for å konvertere 2D til 3D som 8-serien.

7-serien leveres i størrelser fra 40 til 55 tommer og kommer i april.

6-serie

Samsung D6505

Samsungs nye 6-serie (D6505) er en ny 3D-modell med LED-teknologi som har flere energisparende funksjoner og moduser. I tillegg har du tilgang til Samsung Apps og søkefunksjonen Search All. Skjermen har mulighet for å ta opp TV-programmer til USB-minne.

6-serien leveres i størrelsene 32 til 55 tommer og skal være tilgjengelig i april.

Nye 3D-briller og praktisk lader

Nye 3D-briller med mulighet for styrke.

Samsung lanserer samtidig nye 3D-briller som kobles opp mot flatskjermene via Bluetooth. De nye brillene har en beskjeden vekt på kun 29 gram og kan lades via selskapets nye elektromagnetiske induksjonslader. Brillene kan også leveres med styrke.

Ladestasjonen

Ukjent pris

Vi vet ikke i skrivende stund prisen på de nye flatskjermene, men kommer med en oppdatering så fort de er kjent.

Skjermene vil også bli testet så fort vi har et eksemplar i hus.

annonse