Til hovedinnhold

Hørt om HTC W8, Eye og B2?

En rekke nye modellnavn har lekket.

De fleste mobilprodusenter sliter med å holde helt tett i forkant av mobillanseringer. Spesielt husker vi en svært lang video med HTC One (M8) før lanseringen tidligere i år. Nå kan flere modeller ha lekket. Ryktemakeren Evan Blass publiserte nemlig nylig det som skal være en liste over telefoner som passer til HTCs såkalte Dot View-deksel. Der er det en rekke ukjente modeller.

Dot View-dekselet er et perforert deksel som beskytter skjermen, og som telefonen kan bruke til å vise pikselgrafikk på, enten det er snakk om værvarsel, klokke eller varsler.

Les også: Test av HTC One (M8)

sitat"HTC Dot View case coming to more devices - http://t.co/HrTs8K02hx pic.twitter.com/FhesBxjXqb— @evleaks (@evleaks) July 11, 2014"

Listen omtaler tre ulike Dot View-deksler. Dot View Premium er dekselet som er på markedet i dag, og HTC One (M8) står på listen over telefoner som støttes. Det samme gjør HTC M8 Ace, som nylig ble lansert som HTC E8 i India.

Listen inkluderer imidlertid også modellene B2, Eye og W8. Sistnevnte har det alt gått en del rykter om, og det spekuleres i at det kan være HTCs første telefon som leveres med Windows Phone 8.1. HTC Eye har også eksistert på ryktebørsen en liten stund, og kan bli en utpreget «selfie»-telefon. Denne typen telefoner er litt i vinden om dagen, og Sony lanserte nylig sin Xperia C3, med et relativt kapabelt frontkamera. Samme type satsing på frontkameraet har vi sett i Huaweis toppmodell Ascend P7, og også i HTCs egen toppmodell, One (M8).

Foreløpig er det helt ukjent hva slags telefon HTC B2 kan være.

Travel høst for HTC?

Listen fortsetter med to andre varianter av Dot View-dekselet; Dot View Standard og Dot View Lite. Disse skal passe til enda tre modeller som ikke har dukket opp på ryktebørsen før. De kryptiske navnene er A51, A21 og A11.

Dersom listen stemmer kan det bli en hektisk høst for HTC. Mobilprodusenten har slitt i motvind en stund, men nylig ble det kjent at de tjente penger i årets andre kvartal, etter å ha solgt svært godt av toppmodellen One (M8).

Les også: Endelig går det oppover for HTC

(Kilder: @evleaks/twitter.com via phonearena.com)

annonse