Tek.no

Nyhet

Satser på tekstgale ungdommer

Marius Røstad
30 Okt 2007 11:14

Landets mobiloperatører har tydeligvis ikke planer om å stoppe floraen av abonnement og pristilbud som skaper full forvirring for kundene. Nå skal Netcom snart lansere to nye abonnement, som er myntet på de som sender mange tekstmeldinger og de som ringer lite, samtidig som de er ute etter ny mobil. Ungdommer er typiske brukere i denne kategorien.
De nye abonnementene skal ifølge Amobil ta opp kampen mot lignende abonnement lansert av Telenor i fjor, nemlig SuperMinutt og NonStop.

Les også:
- Full krig om NetCom-priser
- NetCom lar deg ringe gratis
- SuperMinutt for snakkesalige

Nye abonnement
Allerede på torsdag vil Netcom lansere SuperTalk, som er myntet på de som ringer mindre enn 15 minutter per dag. Her er det lav pris som står i høysetet. Dette abonnementet skal også gi gode rabatter på ny mobiltelefon.

Fakta SuperTalk:
Månedspris: 129 kroner
Minuttpris: 0,69 kroner/0,99 kroner per minutt (Netcom/Andre)
SMS: 0,69 kroner
MMS: 1,99 kroner
FreeText lanseres 26. november og er abonnementet for de som sender mye meldinger, både SMS, MMS og via Messenger. Prisen for å sende meldinger av alle typer er nemlig null. Kombineres abonnementet med Netcom Venner (29 kroner i måneden) vil minuttprisen til Netcom-abonneneter forsvinne også. FreeText gir også brukerne rabatter på ny mobiltelefon, skriver Amobil.

Fakta FreeText:
Månedspris: 289 kroner
Minuttpris: 0,89 kroner
SMS: 0 kroner
MMS: 0 kroner
Messenger: 0 kroner

annonse

Les også