Tek.no

Nyhet

Plantronics med PC- og mobil-hodesett

27 Feb 2007 15:33

Hodesettet heter egentlig .audio 910 USB (Dott Audio). Men siden norske rettskrivingsregler og personlige prinsipper forbyr oss å starte et navn med punktum, kaller vi den her bare Audio 910 USB.
I følge Plantronics inneholder Audio 910 En spesialutviklet USB Bluetooth stemmeadaptor representerer et gjennombrudd vedrørende bruk av Skype og andre IP telefoni-applikasjoner. Det er ikke nødvendig å installere Bluetooth drivere – bare plugg inn og start samtalen. 

Programvare

Audio 910 har programvare som lar deg svare på eller avslutte Skype-samtaler fra hodesettet innen 10 meter fra PCen og sikrer også automatisk forbindelse med Skype når USB stemme-adapter er plugget inn.

Settet har opptil 100 timer standby og 6 timer taletid. Det leveres med ”PerSonoCall” programvare for integrasjon med mange populære Softphone applikasjoner, og sammenleggbart lettvekts hodesett i reiseetui med USB reiselader.

Pris og tilgjengelighet

Plantronics .audio 910 USB har en anbefalt pris på drøyt 1.000 kroner og er tilgjengelig via Plantronics autoriserte forhandlere og www.plantronics.com i løpet av våren. Trolig vil du også finne det i kjedebutikkene i løpet av sommeren.

annonse

Les også