Tek.no

Nyhet

Gjør PC-en nyttårsfin

29 Jan 2011 11:06Først publisert 29 Des 2010 13:30
annonse

Folk er forskjellige. Noen av oss kan ganske enkelt ikke få nok jul, og har allerede begynt å planlegge høytiden for 2011. Andre igjen har ikke engang julepynt nok til å kunne dekorere en Grandiosa-eske.

Men uansett om du hører til den ene eller andre ekstremiteten - eller for den saks skyld ligger midt i mellom - har du alltids muligheten til å gå for et digitalt alternativ for å få den riktige stemningen.

Bruk et tema

Vi har skrevet om temaer i Windows 7 tidligere, men for deg som trenger å friske litt opp i hukommelsen er altså et tema en fil som fikser på Windows' utseende med for eksempel nye bakgrunner, farger eller lyder. Å laste ned og bruke et tema er enkelt, og et kjapt alternativ til å lete rundt på nettet etter gode skrivebordsbakgrunner.
Derfor kan det være greit å vite at Microsoft har snekret sammen fire kjekke tema-pakker for deg som trenger en ekstra dose jule- og/eller nyttårsstemning. Disse har dessverre ennå ikke funnet veien til de norske sidene for Windows 7-temaer, men kan fritt lastes ned fra de amerikanske.


En bunke bakgrunner med julelys og -stemning har du i Holiday Lights-pakken. Er engler din greie får du litt av dosen din med Snow Angels. Hvis du på ingen måte lei snø eller kulde kan du kose deg med Winter-temaet. Og er det egentlig nyttår og raketter du ser fram til, er nok Fireworks-pakka best.
Trenger du mer informasjon om hvordan du finner, legger til eller fjerner temaer, kan du sjekke ut artikkelen Kulere Windows med et klikk.

Les også
10 gode Windows-gadgets
Les også
Laster ned bakgrunnene for deg
annonse

Les også