Til hovedinnhold

Fem fete Facebook-triks

[Side 3] Det er mye morsomt du kan gjøre med Facebook, og vi har samlet fem enkle triks til hvordan din Facebook-hverdag kan bli litt enklere.
1. Tagge venner i statusoppdateringer
Du har sikkert sett noen som har tagget venner (eller deg) i sine statusoppdateringer. For å gjøre det samme må du bruke @-tegnet. Eksempelvis kan du skrive: Jeg har vært på kino med @vennens navn. Når du skriver @ og begynner å skrive et navn på en venn så vil Facebook starte med å søke blant dine venner.
2. Laste ned fotoalbum fra Facebook
Hvis du bruker Firefox kan du installere FacePad som lar deg laste ned hele fotoalbum fra Facebook. Dine egne, eller venners.
Her finner du programmet til Firefox.
3. Skifte språk på profilen din
OK, hvis du har lyst til å være litt morsom (for deg selv) kan du for eksempel velge pirat-engelsk eller oppned-tekst. Alt du trenger å gjøre er å klikke nederst i venstre hjørne ved siden av Facebook 2010 på enhver side. Der kan det for eksempel stå English (US) eller Norsk (bokmål). Klikk på English (US) og du kan velge piratengelsk - for eksempel.
4. Skjul statusoppdateringer for sjefen
Velg «custom privacy» under din konto og velg bort de du ikke ønsker at skal se dine statusoppdateringer ved å velge «customize». Under «Hide this from» kan du skrive inn navnene på de som du vil at ikke skal se hva du skriver.
5. Send statusoppdateringer mens du er borte
Nettsiden http://laterbro.com/ lar deg sende oppdateringer til både Twitter og Facebook mens du er offline
Bonustips - lur vennene dine:
Lag en statusoppdatering, eller send en link (morsomst med statusoppdatering) hvor du omtaler profilen med lenken: http://facebook.com/profile.php?=73322363 - uansett hvem som klikker på den kommer til sin egen profil....

Mer om
annonse