Til hovedinnhold

Pinterest blir mer pinteressant

Lanserer funksjoner for deg som er nysgjerrig på å utforske nye ting.

Den sosiale oppdagertjenesten Pinterest er laget for å gi deg informasjon om likt og ulikt i nærheten av der du er. Nå kommer to nye funksjoner som skal gjøre den elektroniske oppslagstavlen enda litt mer interessant. Den ene er et guidet søk, mens den andre er en mulighet for å tilpasse appen så den gir treff på søk i de kategoriene du selv definerer som de mest interessante.

Kraftig vekst i antall oppslag

Pinterest har nå 30 millioner slike «oppslag», noe som er en dobling på bare seks måneder.
90 prosent av disse oppslagene er lenket til relaterte oppslag, slik at du kan utforske flere alternativer til det du søkte etter.

Tjenesten foreslår selv oppslag den mener du antakelig vil være interessert i, og her skal det være kommet på plass en ny algoritme som gir høyere treffsikkerhet enn tidligere. Blant annet skal du slippe å bli vist tilnærmet identiske produkter, for eksempel produkter som ser helt like ut, men bare har ulik modellbetegnelse.

Det du ikke visste at du ville vite

Guidet søk skal ha større fokus på oppdagelser enn på å finne nøyaktig det du har søkt etter. Det besnærende med tjenesten er muligheten for å oppdage interessante ting du ikke en gang visste at du ville lete etter, sier Naveen Gavini i Pintrest ifølge Techcrunch.

Her er en video som viser hvordan guidet søk kan fortone seg:

Les også: Facebook vil sende Internett fra oven

Mer om
annonse