Tek.no

Nyhet

Nerde-buksene er her

WTFJeans er designet for smartmobilbruk.

WTFJeans
8 Apr 2014 06:00

Hvis du mot formodning ikke er spesielt fornøyd med buksene du bruker til daglig, kan det kanskje være at WTFJeans er redningen. De er vannavstøtende, har mikrofiberlommer som pusser mobilskjermen din, og samtidig er de ment å beskytte ballene dine mot elektromagnetisk stråling, ifølge Phone Arena.

Olabuksene ser vel egentlig ikke særlig stilige ut, men ikke glem at de først og fremst er laget for å ha en nytteverdi. I så henseende er kanskje nanoteknologien som gjør buksa vannavstøtende den nyttigste. Dette skal tåle både vann, kaffe, brus og det meste av drikkbar væske. Ulempen er at belegget kun tåler 20-40 vask.

Lommen som er skreddersydd for smartmobilen din er plassert litt lenger ned på låret enn vanlige bukselommer. Dette er fordi du skal kunne komme lettere til mobilen også når du sitter. Lommen er forøvrig laget med iPhone i tankene, så har du en større mobil enn dette, kan det være at den ikke passer like godt.

Phone Arena påpeker at det sikkert ikke kan skade med beskyttelse mot elektromagnetisk stråling fra mobilen. Forskning de siste årene tyder samtidig på at det neppe skader å bruke helt vanlige bukser heller.

Så til sist, prisen for herligheten. «Nerde-buksene», som de altså er ment å være, koster 127 euro – altså en drøy tusenlapp – og kan bestilles fra WTFJeans. WTF?

Å ta på seg selv får ny mening:
Husker du tastatur-buksene?

(Kilder: Phone Arena, WTFJeans)

annonse

Les også