Nyhet

Bli med på nasjonal fotovandring

Akam og Japan Photo samarbeider om å få fotografene opp fra godstolen og ut i gatene.

Generell info

Prosjektet nasjonal fotovandring som Japan Photo arrangerer i samarbeid med Akam, begynner å ta form, og du kan nå forhåndspåmelde deg på en rekke måter.

Alle Japan Photos butikker kan ta imot forhåndspåmelding per e-post, telefon eller personlig oppmøte, eventuelt kan du melde deg på via facebook.

Nasjonal fotovandring arrangeres i år i åtte norske byer, og blir du med kan du vinne fotoutstyr til 30 000 kroner. Totalt er hele premiepotten verdt 100 000 kroner.

Nasjonal fotovandring går i år av stabelen 12. mai.

Hver deltager kan levere maksimalt tre bilder hver, og en jury vil så velge en vinner fra hver by som går videre til den nasjonale konkurransen. Har du ikke mulighet til å bli med i år, så ikke fortvil. Vi har allerede planer om å holde et tilsvarende arrangement neste år, og da enda flere steder i landet enn i år. Mer info om dette kommer senere.

Tema for dagen og konkurransen er som tidligere annonsert "Skråblikk på byen".

Bildene skal være i JPG-format i god oppløsning, og må leveres inn i en Japan Photo-butikk senest onsdag 16. mai. Både de lokale og de nasjonale vinnerbildene vil presenteres her på Akam.

Mer informasjon for akkurat din by finner du på de neste sidene. Mer informasjon får du også i de ulike lokale Japan Photo-butikkene.