Ny versjon av Facebook Messenger allerede

Nå får du kamera i appen og videodeling.

Tidligere denne måneden tvang Facebook brukerne sine til å laste ned Facebook Messenger for å kunne lese og sende meldinger via det sosiale nettverket. Det var en upopulær avgjørelse, skal vi tro mange av brukervurderingene i Google Play og Apple App Store. Særlig iPhone-brukere virker generelt misfornøyd med å måtte ha en egen Facebook-app til meldinger.

Nå, bare et par uker etter endringen, har Facebook stappet inn nye funksjoner i Messenger-appen.

«Insta-selfies» og videoer

Foto: Google Play

Den kanskje største endringen er at du nå har fått en fullverdig kamerafunksjon direkte i appen og at du via denne også kan sende videoer.

Videre nevner Facebook beskrivelsen av den nye versjonen en funksjon som lar deg ta ... selvbilder ... (evt. bilder tatt med hovedkameraet) som blir sendt i samme øyeblikk som du tar det. Dette er kanskje litt Snapchat-aktig, bare at bildene ikke forsvinner etter noen sekunder.

En siste endring som vi la godt merke til er at du nå kan laste ned «klistremerker» («stickers»), eller ikoner/bilder som du kan bruke til å uttrykke deg med. Dette skal ha vært mulig før også, men nå er denne funksjonen mye tydeligere.

Med endringene blir Facebook Messenger en mer komplett meldingsapp, men det løser fortsatt ikke problemet med at du må ha to apper i stedet for én fra Facebook. Hva synes du?

Nå kan du sende private videoer på Vine:
I motsetning til på Snapchat kan du også kommentere »

(Kilde: Google Play, Apple App Store)

annonse