Nyhet

Media roser Windows 8

Microsofts nye operativsystem får gode kritikker.

Godt over et døgn har gått siden Microsoft slapp sin Developer Preview av Windows 8. De som var tilstede under selve åpningstalen fikk utlevert et nettbrett med Windows 8, for å teste litt på egenhånd. Til tross for barnesykdommene som er forbundet med slike tidlige utgaver så får Windows 8 strålende tilbakemeldinger. Dette er noe virkelig nytt. Og dette er virkelig bra.

Spesielt det å styre hele maskinen med fingeren omtales som fantastisk. Gizmondos utsendte, skriver at styringen overgår det Apple kan tilby. Og selv om alt er nytt, så føles det kjent allerede etter et par minutter.

Litt kritikk har også kommet. Dette går blant annet på hvordan byttet går mellom de spesielle metro-programmene og de mer tradisjonelle Windows-programmene. This is my next omtaler denne biten som nærmest schizofren, og at hver av dem trolig hadde fungert best alene.

Engadget mener også at dette er noe radikalt nytt, som de absolutt liker. Ankepunktene er at ting nesten er lagt litt for mye opp for berøring, det er slettes ikke alle maskiner som har en berøringsskjerm. Men for nettbrett fungerer dette helt supert.

Windows 8-tråder på forumet:

Vi har et nettbrett med Windows på vei, og vil i tiden fremover teste ut de mange nye funksjonene som kommer.

Har du lastet ned Developer Preview av Windows 8 ennå? Diskuter gjerne dine erfaringer i trådene nevnt over, eller i tråden til denne saken.

Les også
Nå kan du laste ned Windows 8
Les også
Windows 8 vil plage deg mindre
Les også
Nå kan Windows kjøre Android-apps
Les også
Windows 8 gir deg en snillere dødsbeskjed
Les også
Microsoft krever 30 prosent av app-intektene
Les også
Internet Explorer 10 vil ikke støtte Flash
Les også
Windows 8 skal starte ekstra raskt
Les også
Windows 8 får to ansikter
Les også
Slik blir Windows 8
Les også
– Windows 8 blir mindre plaget av barnesykdommer
annonse