Tek.no

Nyhet

Egne TV-kanaler til Xbox?

Ole Morten Knudsen
31 Okt 2007 12:31

Microsoft annonserte tidligere i år at de planlegger å lansere Internet Protocol Television (IPTV) for sin spillkonsoll Xbox.
Nå løper ryktene om at denne funksjonen vil komme allerede ved neste oppdatering.
Microsoft på sin side avviser ryktene.
Les også:
Ta opp TV med Xbox.
Wii Sports fikk full seier.
Spill vi gleder oss til.

Xbox med nye funksjoner

Det var nettsiden Xbox 360 fanboy som lot ryktene få ben og gå på. De hadde nemlig en Xbox inne til service. Da den kom til bake hadde den plutselig en rekke nye funksjoner.
Xbox-en kunne plutselig vise live TV, mens seeren chattet med venner, den kunne ta opp TV-sendinger og det var tilgang på on-demand filmer via konsollen.

Kune en glipp

Microsoft mener det hele var en glipp og avviser at disse funksjonene vil bli en del av den kommende oppdateringen.
- Dette var en isolert hendelse hvor disse funksjonene ved en glipp ble eksponert mens kundens konsoll var inne til service. Funksjonene har ingenting å gjøre med denne høstens oppdateringer, skriver selskapet i en email til nettstedet Gamespot.

Skal komme

At IPTV for Xbox er på vei er det derimot ikke lenger tvil om. Dette bekrefter også Microsoft. De sier at tjenesten vil bli en del av Microsoft Mediaroom når det kommer.

En funksjon som derimot vil bli inkludert i den kommende Xbox oppdateringen er en ny foreldrekontroll. Foreldre og andre kan da stille inn hvor lenge Xbox-en skal brukes på spill per dag. Når den tilmålte tiden er brukt opp vil du måtte vente til neste dag med å spille.

Om denne funksjonen blir populæe blant unge spillere her i landet tviler vi på.

annonse

Les også