Nyhet

Rykter om ny monster-Blackberry

Slik skal RIMs nye toppmodell se ut.

Kanadiske RIM, eller Research in Motion om du vil, har ikke hatt tradisjon for å lage mobiler med de aller råeste spesifikasjonene. Det er stort sett telefoner basert på Googles Android og Apples IOS som har stått for overskriftene når det kommer til ytelse den siste tiden.

Nå kan det imidlertid ligge an til at dette endrer seg. Nettstedet bgr.com skal ha fått fatt i spesifikasjonene for det som kan være Blackberry Storm 3. Listen antyder ikke at det dreier seg om noen sinke.

Heftig prosessor

Telefonen er utstyrt med en uspesifisert prosessor på 1,2 GHz. Både leverandør og type er foreløpig ukjent, men de øvrige spesifikasjonene lover en relativt heftig telefon.

Skjermen kommer til å være på 3,7 tommer og ha en oppløsning 800 x 480 piksler. Det har nær sagt blitt en selvfølge i det siste, men ifølge ryktene skal skjermen være berøringsfølsom og ikke trykkfølsom.

3D-grafikk

I tillegg til dette støtter telefonen grafikkstandarden Open GL ES 2.0. Dette betyr at også relativt avansert grafikk skal kunne kjøre på telefonen.

Forøvrig vil telefonen være bestykket med det vi forventer oss fra dagens toppmodeller. Et kamera med grei oppløsning på 5 megapiksler har det blitt plass til, alle de vanlige tilkoblingsmulighetene, i tillegg til ruterfunksjonalitet.

Usikkert navn

Batteriet vil sannsynligvis bli på 1230 mAh - samme størrelse som HTC bruker i sin toppmodell Desire HD.

Foreløpig er ikke denne telefonen bekreftet, og det kan fort tenkes at den vil endre navn. Den skal være utstyrt med intet mindre enn to kodenavn i skrivende stund; Monaco og Monza.

(Kilde: bgr.com)

Les også
BlackBerry-verstingen er lansert
Les også
LG med brillefri 3D
Les også
3D-film på Android og Iphone – uten briller
Les også
India vil temme Blackberry
Les også
Slik ser Blackberry Storm 2 ut
annonse