Nyhet

Syltynn luksus fra Motorola

Motorola gjør en ny RAZR, denne gangen i form av en toppspekket Android-mobil.

(Berlin/Amobil.no): Motorolas nye Androidmobil DROID RAZR er den heftigste mobilen selskapet har sluppet siden Google kjøpte opp Motorola. Kort fortalt er det markedets tyneste smartmobil, bare 7,1 mm tykk. Skjermen er en 4,3 tommer super-AMOLED, mens prosessoren er dobbelkjernet og jobber på 1,2 GHz med 540 x 960 punkter. Skjermen har samme størrelse, men høyere oppløsning enn Samsung Galaxy SII, som også bruker Super AMOLED.

Luksuriøs og robust

DROID RAZR er en luksuriøs mobiltelefon med front i Gorilla-glass og bakside i kevlar. Samtidig er den utstyrt med anopartikler som skal motvirke fuktskader.

Telefonen skal kunne hente innhold fra datamaskinene dine samme hvor du befinner deg. Ved hjelp av tjenesten MotoCast kan du koble deg til filene på jobb- eller hjemme-PC-en. Tjenesten kan minne om Orb, der du får tilgang til filene på alle maskiner som kjører applikasjonen Orb med dine brukerinnstilinger. Ifølge Motorola skal du også kunne streame filmer og TV-serier fra Netflix.

Selv om Motorolas mobildivisjon nå eies av Google, så har selskapet valgt å gjøre en del tilpasninger i programvaren i forhold til hva som er standard Google-vare. Blant annet er den utrustet med en funksjon som sørger for at instillingene på telefonen kan endres automatisk ut fra tid på døgnet eller hvor du befinner deg.

Tilbehør gjør telefonen til Android-PC

Motorola har også lansert et tilbehør som du kan dokke telefonen i og få telefonens funksjoner opp på en monitor eller HDTV. Kobler du den til en skjerm på denne måten, så kan du surfe med en fullversjon av Firefox og bla gjennom filer, samtidig som du ringer, sender meldinger og lader mobilen.

Prisen på telefonen er ikke kjent, og vi vet foreløpig heller ikke når den kommer i salg.

Motorola Droid Razr kan spille av filer du har på en PC som er tilnyttet Internett.
Les også
Her er Galaxy Nexus
Les også
Kommer Google med to Nexus-mobiler?
Les også
iPhone 4S knuste iPhone-rekord
Les også
Androidmobiler selger som varmt hvetebrød
Les også
Vil Google krympe Android-ene?
annonse