Til hovedinnhold
NyhetLa iPhone passe ungen

iPhone blir babyalarm med ny app

Nå kan du overvåke babyens sovevaner

Med Evoz` app kan du enkelt overvåke barnets sovevaner. Foto: Evoz

Med et stort spillutvalg og mange funksjoner har nok iPhone reddet mange foreldre fra masete og altfor energiske barn når de er som verst. At det nå kommer et program tilpasset de aller minste barna, er derfor ikke så overraskende.

Applikasjonen heter Evoz Baby Monitor og det er firmaet Evoz App som står bak. Det appen gjør er å måle barnas sovevaner, og varsle foreldrene dersom barnet gråter. Dermed gjør den bruken av de tradisjonelle babyalarmer overflødig.

Bruk ekstramobil som mottaker

Evoz Baby Monitor fungerer på følgende måte: Har du en iPhone eller ipod til overs kan den fungere som mottaker. Den kan du enkelt dokke i nærheten av krybben. Mottakeren registrerer lydene hos babyen og kan sende en sms eller e-post dersom babyen gråter eller om det er noe som ikke helt stemmer. Om du er nysgjerrig på hvordan babyen har det, har appen en egen ringefunksjon som gjør deg istand til å høre om babyen sover eller er våken.

Som tidligere nevnt kan appen også registrere barnets søvnmønster. Med Evoz egen statistikk kan du sammenligne ditt barns søvnmønster med andres barn på samme alder.

Om du ikke har to iPhone-telefoner hjemme, har Evoz en egen mottaker tilgjengelig. Denne koster 120 dollar. Selve appen må du også betale for. Imidlertid finnes det en prøve-versjon på 14 dager tilgjengelig på deres nettsider.

Les også
Er sønnen din homofil?
Les også
Her er verdens første app-styrte rodeo-ku
Les også
Dension Dock´n´Drive for iPhone: Bilholderen iPhone-eiere bør ha
Les også
Med denne glemmer du aldri en bursdag igjen
Les også
Hjernetrim-apps for Android og iPhone
Les også
Synge-apps på iPhone: Vi tester I Am T-Pain, LaDiDa og Songify
Les også
12 kameraapper for Android: 12 kameraapper for Android
Les også
Gjør iPhone til et spionkamera
Les også
The Human App: Silje er en levende app
Les også
De 8 beste appene for trening
Les også
De 10 beste norske appene
annonse