Tek.no

Nyhet

Spar tusenlapper på årets mobiler

Vegard Haugen
18 Nov 2010 13:17

Tidligere denne måneden ble årets beste mobiler kåret på Gulltasten.
Hvis du har tenkt å kjøpe en av de prisbelønte mobilene, bør du imidlertid være oppmerksom på at prisforskjellene kan være store i de norske nettbutikkene. På det verste er differansen på hele 3 323 kroner for den nøyaktig samme mobilen.

HTC Desire - Årets mobil

Juryen: Bra design, bra lyd, en skjerm som innbyr til film og et grensesnitt som gjør den lekende lett å bruke – det er ikke uten grunn at HTC Desire er en av markedets mest etterspurte mobiltelefoner i denne klassen. Du kan filme i HD, lese bøker, høre på musikk og se film på denne mobilen.

HTC Desire er den første mobilen som har klart å hamle opp med Apple og iPhone i klassen Årets mobil de siste tre årene. Årets avstemning blant folket endte med rekordoppslutning og med kun noen få stemmer som skilte de to telefonene på toppen.

Les test av HTC Desire

Billigst: 3 690 kroner
Dyrest: 4 550 kroner
Prisforskjell: 860 kroner

Her finner du beste pris på Årets mobil HTC Desire

Nokia N8 - Årets kameramobil og Årets multimediemobilJuryen (Kameramobil): Med 12 megapiksler kamera, markedets største bildebrikke og optikk fra Carl Zeiss er dette den ypperste kameramobilen på markedet. Ingen annen mobiltelefon tar bilder eller filmer HD i like høy kvalitet som Nokia N8. I tillegg byr telefonen på muligheter for avansert etterbehandling av bildene, og enkel deling via nett, utskrift eller trådløs tilkobling til TV.

Juryen (Multimediemobil): Nokia N8 har alt som skal til for en multimediemobil i 2010. Den har 12 megapiksler kamera, markedets største bildebrikke og optikk fra Carl Zeiss. Ingen annen mobiltelefon tar bilder eller filmer HD i like høy kvalitet. I tillegg byr telefonen på muligheter for å spille musikk i 50 timer sammenhengende. Du kan koble den til TV, trådløst eller via HDMI. Du kan se filmer fra USB-flash, og streame lyd til en FM-radio.

Les test av Nokia N8

Billigst: 3 699 kroner
Dyrest: 4 589 kroner

Prisforskjell: 890 kroner


Her kjøper du prisvinneren Nokia N8 billigst

Apple iPhone 4 - Årets designmobil og Årets businessmobilJuryen (Designmobil): Folkets stemmer var overveldende – iPhone 4 har et design som appellerer til massene. Glass og aluminium er et solid materialvalg, og mobilen føles luksuriøs og dyr. Den er meget brukervennlig og fingerfølsom til perfeksjon.

Juryen (Businessmobil): Forretningsreisende over hele verden har fått øynene opp for iPhones enkle måte å kommunisere på. Telefonen har ikke minnekort som kan komme på avveie, og med et gjennomført kontrollert miljø er faren for virus eller datatyveri redusert til et minimum. Sensitiv informasjon kan fjernslettes om telefonen kommer på avveie.

Les test av Apple iPhone 4

Billigst, 16 GB-utg.: 4 890 kroner 
Dyrest, 16 GB-utg.: 7 664 kroner
Prisforskjell: 2 774 kroner
Billigst, 32 GB-utg.: 5 790 kroner
Dyrest, 32 GB-utg.: 9 113 kroner
Prisforskjell: 3 323 kroner

Her finner du laveste pris på Apple iPhone 4

Se også: Redaksjonens Topp #7 favorittmobiler fra 2010

Les også
Betaler for å stå i mobilkø
Les også
Nokia C3 - får i ulveklær
Les også
Her er miniversjonen av Desire HD
Les også
Ble rik på hvite iPhone 4-deksler
Les også
- Dette er som å vinne NM, EM, VM og OL
Les også
Dette er Årets operatør
Les også
Her er festbildene
annonse

Les også